Logo digitale-sociale-kaart.nl
DiSK staat voor Digitale Sociale Kaart en is de wegwijzer naar werk, wonen, welzijn en zorg in uw gemeente en regio.
DiSK helpt de burger en professional bij het vinden van de juiste voorziening en is het instrument voor een goede uitvoering van de WMO en Wwb.
1. Selectie criteria
Wilt u uw zoekselectie verfijnen, klik dan op een of meerdere van onderstaande keuze mogelijkheden.

3. Activiteit

Bemiddeling Alfahulpverlening


door: Careyn »

Doel:
Alfahulp is huishoudelijke hulp. Het gaat om alleen huishoudelijk werk; zoals stofzuigen; afstoffen; ramen wassen; toilet schoonmaken en dergelijke.

Werkwijze:
Heeft u ondersteuning nodig bij dit huishoudelijke werk dan kan Careyn bemiddelen bij het zoeken naar een alphahelpende. Zij komt bij u in dienst en u regelt zelf in overleg met haar de huishoudelijke werkzaamheden. Eťn van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor Alphahulp is dan ook dat u in staat bent om werkgever te zijn voor de Alphahelpende. Wanneer u op het punt staat Alphahulp te krijgen; dan ontvangt u de brochure Alphahulp met richtlijnen en arbeidsvoorwaarden.

Bel voor meer informatie Careyn Contact

Wanneer u thuiszorg nodig heeft moet er eerst een indicatie gesteld worden. Een zogenaamde indicatiesteller stelt namens het onafhankelijke Regionaal Indicatie Orgaan de indicatie. Deze medewerker bekijkt met u welke en hoeveel zorg er nodig is. U krijgt ook aanvullende informatie. Tevens wordt bekeken of het voor thuiszorgmedewerkers mogelijk is zorg in uw huis te leveren. Soms zullen (kleine) aanpassingen; aanschaf of huur van materialen nodig zijn. In acute situaties bieden wij natuurlijk direct hulp.

Contactpersoon:
Naam: Careyn Contact
Telefoonnummer: 088-123 99 88

Gegevens ingevoerd: 1-1-2003 Laatste wijziging: 9-9-2008 21:07:32


Doelgroep


- Allochtone en autochtone mannen en vrouwen - vanaf 20 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
- mensen met een lichamelijke beperking
- mensen met een verstandelijke beperking
- mensen met psychosociale problemen
  De gegevens in deze Digitale-Sociale-Kaart.nl worden bijgehouden door Onderzoeksburo Jan Waalen. Voor aanmelden of wijzigen van informatie, klik op Aanmelden en wijzigen

Laatste wijziging: 03-04-2014
Toevoegen aan mijn favorieten!    Dit wordt mijn startpagina!

Technische realisatie: iTREND | Vormgeving: Bruut ontwerp