DiSK staat voor Digitale Sociale Kaart en is de wegwijzer naar werk, wonen, welzijn en zorg in uw gemeente en regio.

DiSK helpt de burger en professional bij het vinden van de juiste voorziening en is het instrument voor de uitvoering van de Participatiewet en de WMO.

1 Aandachtsveld:

2 Selectie verfijnen:

3 Regio:

Geavanceerd zoeken »

Vefijn selectie
Toon resultaten Vefijn selectie
dienst 1 van 14
Volgende pagina

De organisatie


Klik hier voor de organisatie- en contactgegevens van:
Careyn
Aangeboden dienst of activiteit:

Bemiddeling Alfahulpverlening


Doel:

Alfahulp is huishoudelijke hulp. Het gaat om alleen huishoudelijk werk; zoals stofzuigen; afstoffen; ramen wassen; toilet schoonmaken en dergelijke.


Werkwijze:

Heeft u ondersteuning nodig bij dit huishoudelijke werk dan kan Careyn bemiddelen bij het zoeken naar een alphahelpende. Zij komt bij u in dienst en u regelt zelf in overleg met haar de huishoudelijke werkzaamheden. Eťn van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor Alphahulp is dan ook dat u in staat bent om werkgever te zijn voor de Alphahelpende. Wanneer u op het punt staat Alphahulp te krijgen; dan ontvangt u de brochure Alphahulp met richtlijnen en arbeidsvoorwaarden.

Bel voor meer informatie Careyn Contact

Wanneer u thuiszorg nodig heeft moet er eerst een indicatie gesteld worden. Een zogenaamde indicatiesteller stelt namens het onafhankelijke Regionaal Indicatie Orgaan de indicatie. Deze medewerker bekijkt met u welke en hoeveel zorg er nodig is. U krijgt ook aanvullende informatie. Tevens wordt bekeken of het voor thuiszorgmedewerkers mogelijk is zorg in uw huis te leveren. Soms zullen (kleine) aanpassingen; aanschaf of huur van materialen nodig zijn. In acute situaties bieden wij natuurlijk direct hulp.Contactpersoon:
Naam: Careyn Contact
Telefoonnummer: 088-123 99 88


Gegevens ingevoerd: 1-1-2003
Laatste wijziging: 9-9-2008 21:07:32


Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 20 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
- mensen met een lichamelijke beperking
- mensen met een verstandelijke beperking
- mensen met psychosociale problemenDeel deze informatie via: