1 Aandachtsveld:

2 Selectie verfijnen:

Geavanceerd zoeken »

3 Regio:

Vefijn selectie
Toon resultaten Vefijn selectie
dienst 1 van 14
Volgende pagina

De organisatie


Klik hier voor de organisatie- en contactgegevens van:
Careyn
Aangeboden dienst of activiteit:

Bemiddeling Alfahulpverlening


Doel:

Alfahulp is huishoudelijke hulp. Het gaat om alleen huishoudelijk werk; zoals stofzuigen; afstoffen; ramen wassen; toilet schoonmaken en dergelijke.


Werkwijze:

Heeft u ondersteuning nodig bij dit huishoudelijke werk dan kan Careyn bemiddelen bij het zoeken naar een alphahelpende. Zij komt bij u in dienst en u regelt zelf in overleg met haar de huishoudelijke werkzaamheden. Eťn van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor Alphahulp is dan ook dat u in staat bent om werkgever te zijn voor de Alphahelpende. Wanneer u op het punt staat Alphahulp te krijgen; dan ontvangt u de brochure Alphahulp met richtlijnen en arbeidsvoorwaarden.

Bel voor meer informatie Careyn Contact

Wanneer u thuiszorg nodig heeft moet er eerst een indicatie gesteld worden. Een zogenaamde indicatiesteller stelt namens het onafhankelijke Regionaal Indicatie Orgaan de indicatie. Deze medewerker bekijkt met u welke en hoeveel zorg er nodig is. U krijgt ook aanvullende informatie. Tevens wordt bekeken of het voor thuiszorgmedewerkers mogelijk is zorg in uw huis te leveren. Soms zullen (kleine) aanpassingen; aanschaf of huur van materialen nodig zijn. In acute situaties bieden wij natuurlijk direct hulp.Contactpersoon:
Naam: Careyn Contact
Telefoonnummer: 088-123 99 88


Gegevens ingevoerd: 1-1-2003
Laatste wijziging: 9-9-2008 21:07:32


Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 20 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
- mensen met een lichamelijke beperking
- mensen met een verstandelijke beperking
- mensen met psychosociale problemenDeel deze informatie via: