HomeAccolade Zorg › Kortdurende zorg
Zoom:

Kortdurende zorg

Doel:

Accolade Zorg biedt ook plek voor dagverzorging, dagbehandeling of een kortdurende opname. Bijvoorbeeld als mensen voor korte tijd meer zorg of ondersteuning nodig hebben of om mantelzorgers te ontlasten. Bij Accolade Zorg kunnen zij de zorg even helemaal uit handen geven.


Werkwijze:

Heeft u voor een korte periode hulp of ondersteuning nodig? Dan is een kortdurend verblijf iets voor u. Als het thuis even niet meer gaat of u na ziekenhuisverblijf nog moet aansterken kunt u hier terecht. Of wanneer uw mantelzorg voor een korte periode wegvalt. Accolade Zorg biedt de volgende vormen van kortdurende opname of verblijf aan:

* Tijdelijke opname

* Logeeropvang/respijtzorg – Intervalopname

* Nachtopvang

Kortdurende opvang valt onder de WLz. Om in aanmerking te komen voor kortdurende opvang heeft u een WLz-indicatie nodig. Ook zonder indicatie kunt u voor een kortdurend verblijf bij ons terecht. U betaalt dan de kosten voor het verblijf zelf.Contactpersoon:
Naam: Contact Accolade
Telefoonnummer: 030-6973400
E-mail: info@accoladezorg.nl


Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
Gegevens ingevoerd: 6-9-2016 14:25:24
Laatste wijziging: 6-12-2016 15:26:59

Aangeboden door:

Accolade Zorg


Bezoekadres: Dennenweg 2 Bosch en Duin
Postadres: Dennenweg 2, 3735 MR Bosch en Duin
Telefoonnummer: 030-6973400
E-mail: info@accoladezorg.nl
Website: www.accoladezorg.nl/

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Een vertrouwde woonomgeving is belangrijk. Daarom ondersteunen we mensen zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we in de regio’s Amersfoort, Assen, Zeist en De Bilt.


Soorten diensten of activiteiten:
Gaat zelfstandig wonen niet meer, dan zorgt Accolade voor een thuis. U krijgt een eigen kamer of appartement. Een plekje als thuis. De zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat u gewend bent.

En, net als thuis, zijn er bij Accolade allerlei activiteiten waar mensen actief bezig kunnen zijn, plezier maken en elkaar ontmoeten. Familie en vrienden zijn van harte welkom, ook om te blijven logeren.


Contactpersonen:
Contact Accolade
E-mail: info@accoladezorg.nl
Telefoonnummer: 030-6973400
Anita Mensink Accountmanager
E-mail: zorgconsulent@accoladezorg.nl
Telefoonnummer: 030-6973400