HomeAccolade Zorg › Servicecentrum
Zoom:

Servicecentrum

Doel:

Naast de zorg en dienstverlening vanuit de WLz heeft u de mogelijkheid te kiezen voor diverse aanvullende services, het zogenaamde Servicepakket. Met het Servicepakket ondersteunen wij iedereen die bij Accolade Zorg woont. Afhankelijk van uw woonzorgsituatie heeft u recht op bepaalde services, welke vergoed worden vanuit de WLz. Huurt u bij ons een woning dan betaalt u voor een aantal services de kosten via de maandelijkse servicekosten. Bij ieder serviceproduct of dienst staat vermeld, wie de services kan afnemen en hoe de betaling verloopt.

Meer informatie:


Werkwijze:

Heeft u interesse in een of meerdere services uit deze brochure, dan kunt u dit kenbaar maken bij de receptie van uw locatie. Zij zorgen ervoor dat uw vraag of wens op de juiste plaats terecht komt en wij u snel van dienst kunnen zijn. Mochten er aanvullende vragen zijn, dan neemt een van onze medewerkers contact met u op.

Per regio wordt er een servicepakket aangeboden.Contactpersoon:
Naam: Contact Accolade
Telefoonnummer: 030-6973400
E-mail: info@accoladezorg.nl


Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
Gegevens ingevoerd: 6-9-2016 14:27:12
Laatste wijziging: 6-12-2016 15:27:08

Aangeboden door:

Accolade Zorg


Bezoekadres: Dennenweg 2 Bosch en Duin
Postadres: Dennenweg 2, 3735 MR Bosch en Duin
Telefoonnummer: 030-6973400
E-mail: info@accoladezorg.nl
Website: www.accoladezorg.nl/

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Een vertrouwde woonomgeving is belangrijk. Daarom ondersteunen we mensen zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we in de regio’s Amersfoort, Assen, Zeist en De Bilt.


Soorten diensten of activiteiten:
Gaat zelfstandig wonen niet meer, dan zorgt Accolade voor een thuis. U krijgt een eigen kamer of appartement. Een plekje als thuis. De zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat u gewend bent.

En, net als thuis, zijn er bij Accolade allerlei activiteiten waar mensen actief bezig kunnen zijn, plezier maken en elkaar ontmoeten. Familie en vrienden zijn van harte welkom, ook om te blijven logeren.


Contactpersonen:
Contact Accolade
E-mail: info@accoladezorg.nl
Telefoonnummer: 030-6973400
Anita Mensink Accountmanager
E-mail: zorgconsulent@accoladezorg.nl
Telefoonnummer: 030-6973400