HomeAccolade Zorg › Verzorging
Zoom:

Verzorging

Doel:

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Daarom is er thuiszorg van Accolade, zodat u kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving met de ondersteuning die daarvoor nodig is. Ook in de (huur)appartementen van Accolade kunt u rekenen op goede zorg (thuiszorg, VPT e.d.)


Werkwijze:

Onze verzorging en verpleging is er voor mensen die op lichamelijk of psychisch gebied ondersteuning nodig hebben. Dat bieden we waar dat nodig is, bijvoorbeeld bij het aankleden en eten, of met intensieve zorg gedurende de hele dag. Met als doel dat u zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en leven. Onze huizen zijn daarom van alle gemakken voorzien. Er is een gezellige ontmoetingsruimte en er zijn regelmatig activiteiten.Contactpersoon:
Naam: Contact Accolade
Telefoonnummer: 030-6973400
E-mail: info@accoladezorg.nl


Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 40 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
Gegevens ingevoerd: 6-9-2016 14:14:41
Laatste wijziging: 6-12-2016 15:27:21

Aangeboden door:

Accolade Zorg


Bezoekadres: Dennenweg 2 Bosch en Duin
Postadres: Dennenweg 2, 3735 MR Bosch en Duin
Telefoonnummer: 030-6973400
E-mail: info@accoladezorg.nl
Website: www.accoladezorg.nl/

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Een vertrouwde woonomgeving is belangrijk. Daarom ondersteunen we mensen zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we in de regio’s Amersfoort, Assen, Zeist en De Bilt.


Soorten diensten of activiteiten:
Gaat zelfstandig wonen niet meer, dan zorgt Accolade voor een thuis. U krijgt een eigen kamer of appartement. Een plekje als thuis. De zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat u gewend bent.

En, net als thuis, zijn er bij Accolade allerlei activiteiten waar mensen actief bezig kunnen zijn, plezier maken en elkaar ontmoeten. Familie en vrienden zijn van harte welkom, ook om te blijven logeren.


Contactpersonen:
Contact Accolade
E-mail: info@accoladezorg.nl
Telefoonnummer: 030-6973400
Anita Mensink Accountmanager
E-mail: zorgconsulent@accoladezorg.nl
Telefoonnummer: 030-6973400