HomeAccolade Zorg › Volwassenen met NAH
Zoom:

Volwassenen met NAH

Doel:

In Accolade Hart van Vathorst wonen volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. De bewoners krijgen ondersteuning op alle terreinen van het leven: bij wonen, dagbesteding, vrije tijd en sociale contacten.


Werkwijze:

Binnen de locatie Hart van Vathorst zijn appartementen voor 24 uurs zorg gerealiseerd en daarnaast zelfstandige appartementen voor planbare zorg. Dus cliënten met verschillende vormen van hersenletsel vinden hier een plek. Het is een bruisende locatie midden in het winkelcentrum Vathorst te Amersfoort. NS station is dichtbij en ook zit je zo op de snelweg. Binnen deze locatie is ook plek voor dagbesteding en arbeid. Deze is mogelijk in verschillende vormen zoals lunchcafe, kaarsenmakerij, houtbewerking ed. www.hartvanvathorst.nl

Ook is er een tweede afdeling gestart in de Bilt, onderdeel van de locatie 'd Amandelboom van Accolade Zorg. Deze locatie ligt beschut in een bosrijke omgeving. www.accoladezorg.nl Voor meer informatie neem contact met ons op!Contactpersoon:
Naam: Anita Mensink Accountmanager
Telefoonnummer: 030-6973400
E-mail: zorgconsulent@accoladezorg.nl


Doelgroep


- Voor iedereen

Specifieke doelgroep
Jongeren en volwassenen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel
Gegevens ingevoerd: 6-9-2016 14:20:58
Laatste wijziging: 15-9-2017 10:12:27

Aangeboden door:

Accolade Zorg


Bezoekadres: Dennenweg 2 Bosch en Duin
Postadres: Dennenweg 2, 3735 MR Bosch en Duin
Telefoonnummer: 030-6973400
E-mail: info@accoladezorg.nl
Website: www.accoladezorg.nl/

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Een vertrouwde woonomgeving is belangrijk. Daarom ondersteunen we mensen zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we in de regio’s Amersfoort, Assen, Zeist en De Bilt.


Soorten diensten of activiteiten:
Gaat zelfstandig wonen niet meer, dan zorgt Accolade voor een thuis. U krijgt een eigen kamer of appartement. Een plekje als thuis. De zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat u gewend bent.

En, net als thuis, zijn er bij Accolade allerlei activiteiten waar mensen actief bezig kunnen zijn, plezier maken en elkaar ontmoeten. Familie en vrienden zijn van harte welkom, ook om te blijven logeren.


Contactpersonen:
Contact Accolade
E-mail: info@accoladezorg.nl
Telefoonnummer: 030-6973400
Anita Mensink Accountmanager
E-mail: zorgconsulent@accoladezorg.nl
Telefoonnummer: 030-6973400