HomeAltijd Iemand In De Buurt › Wonen met begeleiding
Zoom:

Wonen met begeleiding

Doel:

Als je net wat meer structuur nodig heb in het dagelijks leven, dan kunnen de professionele begeleiders van Altijd Iemand In De Buurt je hierbij helpen. Onze begeleiding is altijd op maat omdat jij uniek bent. We helpen je bij het vinden van passende woonruimte en we bieden tijdelijke- en doorlopende begeleiding om (zo lang mogelijk) zelfstandig te wonen. Daarbij werken we ook samen met zorgboerderijen en woongroepen waar we ondersteuning bieden bij alle aspecten van het dagelijks leven zoals dagbesteding en financiën.


Werkwijze:

Nadat de indicatie is toegewezen stellen wij een zorgarrangement op maat op. Hierin wordt duidelijk aangegeven wat je van ons kunt verwachten op het gebied van zorg, welzijn en/of begeleiding. Wij bieden geen standaardpakketten. Ieder arrangement is afgestemd op jouw individuele vraagstelling en mogelijkheden.

Zorgarrangementen verzorgen wij op diverse locaties waarbij gekeken wordt naar zorgmanagement en passende begeleiding en ondersteuning. We helpen je bijvoorbeeld met het invullen van dagbesteding, het maken van een banenprofiel, het opvragen van een doelgroepverklaring en vele andere praktische zaken.

Samen met bestaande locaties

Wij werken samen met vastgoedeigenaren bij het invullen van zorg op hun locatie. Indien gewenst ondersteunen we ook in het voortraject zodat vanaf het begin goede zorg verleend wordt. Daarnaast zorgen we desgewenst voor passende bewoners en uiteraard voor zorgverlening op maat.

Eigen locaties

Ook op eigen locaties bieden we wonen met begeleiding. Met onze persoonlijke aanpak helpen we onze bewoners bij alles wat je tegen komt in het dagelijks leven. Van het organiseren van dagbesteding tot het op orde krijgen (en houden) van financiën en ondersteuning bij sociale contacten.Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
- mensen met een lichamelijke beperking
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 23-5-2015 11:49:35
Laatste wijziging: 10-8-2017 15:16:40

Aangeboden door:

Altijd Iemand In De Buurt


Postadres: Postbus 2608, 3800 GN Amersfoort
Telefoonnummer: 06-54623332
E-mail: info@aiidb.nl
Website: www.aiidb.nl


Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Wij zijn er voor iedereen die begeleiding, hulp of een steuntje in de rug nodig heeft. Wij focussen op het systeem in plaats van het probleem en hebben een multidisciplinaire aanpak met zelfstandigheid en eigen regie als basis. We spreken cliënten aan op hun eigen kracht en onze begeleiding is daarom altijd op maat.


Belangrijkste doelgroepen:
Mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische achtergrond. (langdurig) zieken, jongeren en ouderen.


Soorten diensten of activiteiten:
Wonen met begeleiding, ambulante begeleiding en intensieve bemoeizorg


Contactpersoon:
Erik de Ruiter
E-mail: info@aiidb.nl
Telefoonnummer: 06-54623332