HomeAntes › Geestelijke Gezondheidszorg
Zoom:

Geestelijke Gezondheidszorg

Doel:

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Antes richt zich als ggz-instelling op het herstel van volwassenen en ouderen met (ernstige) psychiatrische aandoeningen. Het doel van Antes is mensen met psychische problemen de juiste zorg bieden, op het juiste moment, zo intensief als nodig maar niet langer dan nodig.


Werkwijze:

Wij nemen daarbij het herstel van onze patiënten als uitgangspunt. Samen met de patiënt en diens naastbetrokkenen werken wij aan het hervinden en behouden van de regie over het leven. Antes wil de ernstige gevolgen van een psychische aandoening tot een minimum beperken, waardoor onze patiënten weer op eigen kracht verder kunnen, naar eigen wensen sociale relaties kunnen aangaan en kunnen participeren in de samenleving. Antes werkt vanuit drie kernwaarden: Deskundig, Optimistisch, Respectvol.Contactpersoon:
Naam: Afdeling aanmelding & inschrijving
Telefoonnummer: 088 - 358 50 50
E-mail: informatie@anteszorg.nl


Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 9-2-2007 18:04:14
Laatste wijziging: 2-6-2020 12:20:59

Aangeboden door:

Antes


Bezoekadres: Hoofdkantoor: Prins Constantijnweg 48, 3066 TA Rotterdam
Postadres: Postbus 8549, 3009 AM Rotterdam
Telefoonnummer: 088 - 358 50 50
E-mail: informatie@anteszorg.nl
Website: www.anteszorg.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
Antes is specialist op het gebied van (verslavings-)psychiatrie. De organisatie behandelt en begeleidt mensen met psychische problemen, een alcohol-, drugs- of medicijnverslaving of mensen die problemen hebben met gokken of gamen.


Soorten diensten of activiteiten:
Het liefst behandelen wij mensen thuis (ambulant) of dichtbij huis (poliklinisch). Als een opname noodzakelijk is, dan kunnen onze cliënten terecht in gespecialiseerde klinieken. Zo wordt er passende zorg geboden voor volwassenen, jongeren en ouderen in de regio Rotterdam-Rijnmond Nieuwe waterweg Noord, Drechtsteden, Ablasserwaard-Vijfheerenlanden en de Zuid-Hollandse eilanden.


Contactpersoon:
Afdeling aanmelding & inschrijving
E-mail: informatie@anteszorg.nl
Telefoonnummer: 088 - 358 50 50