HomeBeautiful Minds BV › Loopbaanbegeleiding
Zoom:

Loopbaanbegeleiding

Doel:

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière of heb je het gevoel dat je huidige functie niet (meer) bij jou past. Je wilt je oriënteren op nieuwe mogelijkheden waarin je verder kunt ontwikkelen en waar jouw talenten beter tot hun recht komen. Beautiful Minds begeleidt mensen doelgericht om hun ambitie te realiseren.


Werkwijze:

In de begeleiding door Beautiful Minds wordt veel aandacht besteed aan bewustwording van gedrag, het socialisatieproces en aan ervaringen die in het werk en het leven zijn opgedaan. Deze kunnen positief of negatief zijn en vaak wil men de minder leuke ervaringen graag vergeten. Door bewustwording van positieve ervaringen en negatieve ervaringen om te zetten in leermomenten, wordt zelfvertrouwen ontwikkeld en de eigenwaarde bekrachtigd. In de begeleiding wordt een leerproces op gang gebracht en worden doelen gesteld met als resultaat meer zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap. Beautiful Minds helpt je bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in wat goed gaat in je werk en hoe je dat nog verder kunt verbeteren. Inzicht is de eerste stap naar zelf verbetering. Daarnaast helpen wij ook graag starters op de arbeidsmarkt met het vergroten van hun netwerk, sollicitatie activiteiten, samenstellen van CV met motivatiebrief en de wensen van de werkgever, etc.

Beautiful Minds zal je niet vertellen wat je moet doen of hoe je iets moet doen. Wij stellen graag vragen die helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Wij gaan jou ondersteunen tijdens jouw proces en randvoorwaarden helpen creëren waardoor het mogelijk wordt om de leiding te nemen en de regie over dat wat je doet te behouden. De enige die weet wat goed voor jou is, ben je uiteindelijk zelf en daar helpt Beautiful Minds binnen dit coaching traject je graag bij.Doelgroep


- Voor iedereen - van 16 tot 65 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- langdurig werkzoekenden
Gegevens ingevoerd: 30-9-2016 09:13:06
Laatste wijziging: 13-2-2018 13:24:42

Aangeboden door:

Beautiful Minds BV


Bezoekadres: Burgemeester Houbenstraat 2 Venlo
Postadres: Anne Frankstraat 49, 5912 HD Venlo
Telefoonnummer: 06 81 59 52 13
E-mail: info@bminspireothers.com
Website: www.bminspireothers.com/

Route / kaart:Organisatie Type
Re-integratiebedrijven


Doelstelling of kernactiviteit:
Beautiful Minds heeft een heldere manier van werken en een uitgesproken mening op het gebied van re-integratie. Dat heeft alles te maken met onze achtergrond: al jarenlang ondernemen wij binnen de maatschappelijke sector waar kwetsbare groepen centraal staan. Economische onafhankelijkheid draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling, vermindering van psychische klachten, herstel en kan het geluk positief beïnvloede


Soorten diensten of activiteiten:
Beautiful Minds begeleid en coacht mensen op een onderscheidende manier. We hebben een duidelijke visie: ‘menselijk kapitaal’ staat bij ons centraal. Met die gedachte willen wij anderen inspireren. Ons streven is het maximale uit ‘menselijke parels’ te halen door ons te richten op een combinatie van de aangeboren talenten, vaardigheden en kennis van het individu. Essentieel daarbij is onze zoektocht naar iemands kracht en passie. Beautiful Minds draagt bij aan het vergroten van het menselijk kapitaal door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling.

Binnen onze manier van werken staat maatwerk centraal. Dat wil zeggen dat wij voortdurend in gesprek zijn, om tot een passende oplossing te komen.Wij gaan verder daar waar de ander stopt. Beautiful Minds onderscheidt zich in haar diensten door een aanbod neer te zetten die verder gaat voor de klant.