HomeBereken uw recht › Bereken uw recht
Zoom:

Bereken uw recht

Doel:

BerekenUwRecht bestaat uit twee gedeelten: een landelijk deel en gemeentelijk deel. Met het landelijk deel ziet u op welke landelijke toeslagen, tegemoetkomingen en heffingskortingen u recht heeft.

Meer informatie:


Werkwijze:

U krijgt een indicatie van het bedrag waar u recht op heeft. Het is geen officiële toekenning. U kunt ook zien waar u de tegemoetkomingen kunt aanvragen.

Na het landelijk deel volgt een gemeentelijk deel. Staat uw gemeente in het overzicht dat u daar te zien krijgt? Dan kunnen we berekenen of u (ook) voor tegemoetkomingen in aanmerking komt die specifiek in uw gemeente gelden. Hiervoor stellen we enkele aanvullende vragen. Staat uw gemeente er niet bij? Dan doet uw gemeente (nog) niet mee. Vraag dan bij uw gemeente welke regelingen er in uw gemeente zijn. Vaak zijn deze ook te vinden via de website van de gemeente.

BerekenUwRecht is ontwikkeld door Nibud en Stimulansz. Het Nibud is verantwoordelijk voor het landelijk gedeelte van BerekenUwRecht. Stimulansz is verantwoordelijk voor het gemeentelijk deel.Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
- mensen met laag inkomen
Gegevens ingevoerd: 31-1-2023 15:10:18

Aangeboden door:

Logo

Bereken uw recht


Website: www.berekenuwrecht.nibud.nl


Organisatie Type
Financiële zorgverlener


Doelstelling of kernactiviteit:
Op welke tegemoetkomingen heeft u recht?