HomeBlinkers › Begeleiding thuis
Zoom:

Begeleiding thuis

Doel:

Hulp in gezinssituaties waar meer nodig is dan alleen verzorging.

Meer informatie:


Werkwijze:

Ondersteunende begeleiding

Ondersteunende begeleiding is hulp in gezinssituaties waar meer nodig is dan alleen verzorging. Dit kan zijn: het weer leren op orde houden van uw huishouding, hulp bij de opvoeding van uw kinderen of het aanbrengen van structuur. Maar het kan ook zijn dat u hulp nodig heeft bij het leren omgaan met uw beperking.

Na een lichamelijke ziekte of psychische aandoening moet u weer leren uw leven zelf op te pakken. Dat kan niet altijd zonder hulp. Ondersteunende begeleiding wordt meestal ingezet als middel om mensen te helpen de structuur van hun leven weer op te pakken.

Activerende begeleiding

Activerende begeleiding is meestal gericht op herstel en balans, bijvoorbeeld om mensen na een hart- of herseninfarct te trainen weer zoveel mogelijk zelf te doen, thuis en daarbuiten. Na een ernstig trauma moet u weer leren zo snel mogelijk voor uzelf te zorgen. Onze zorgverleners zijn speciaal opgeleid en getraind om u hierbij te helpenDoelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
- mensen met een lichamelijke beperking
- mensen met een verstandelijke beperking
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 5-9-2012 9:26:05
Laatste wijziging: 4-7-2021 10:31:54

Aangeboden door:

Logo

Blinkers


Bezoekadres: Hardwareweg 14 (Centraal kantoor) Amersfoort
Postadres: Hardwareweg 14, 3821 BM Amersfoort
Telefoonnummer: 033 – 455 67 62
E-mail: info@Blinkers.nl
Website: www.blinkers.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
Blinkers is een landelijke thuiszorgorganisatie. Bij ons staat de zelfstandigheid van de client voorop. Samen met u maken we een individueel zorgplan. Uw wensen zijn daarbij richtinggevend. De zorgverleners van Blinkers zijn goed gemotiveerde professionals. Als kleine zelfstandigen in de zorg kunnen zij in goed overleg met de cliënt hun werk inrichten.


Belangrijkste doelgroepen:
Blinkers biedt thuiszorg aan alle mensen die thuiszorg nodig hebben op het gebeid van persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Daarnaast biedt Blinkers ook zorg aan de doelgroep NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en biedt begeleiding aan mensen met psychiatrische problemen.


Soorten diensten of activiteiten:
Bij Blinkers kunt u 24 uur per dag terecht voor persoonlijke verzorging en verpleging.