Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeBreda Actief › Persoonlijk plan
Zoom:

Persoonlijk plan

Doel

De Persoonlijke Match is voor anderstaligen (met minimaal taalniveau 2) en jongeren (in de leeftijd 18-27 jaar) die vrijwilligerswerk willen doen en die hierbij wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Je krijgt gedurende drie maanden ondersteuning en begeleiding om vrijwilligerswerk te vinden en te blijven doen. Om in aanmerking te komen voor deze begeleiding is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om voor een langere periode vrijwilligerswerk te doen.

Toelichting

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen de mogelijkheden. Wil je aan de slag dan zoeken we vrijwilligerswerk dat goed bij je past. We gaan samen met jou naar het eerste gesprek met de vrijwilligersorganisatie. Vervolgens ga je er aan het werk als vrijwilliger en houden we contact met jou en de organisatie. Na maximaal drie maanden stopt de begeleiding van Personal Match en sluiten we af met een evaluatiegesprek. Het is de bedoeling dat je vanaf dat moment zelfstandig aan het werk blijft. Interesse? Wil je gebruik maken van de Persoonlijke Match? Kom langs tijdens de openingstijden van de Vacaturebank of maak een afspraak met Anu Veldhuis voor meer informatie en een kennismakingsgesprek. Je kunt ook telefonisch contact met haar opnemen: 076 52 33 555.


Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Breda Actief
Bezoekadres: Gasthuisvelden 11
Postadres: Postbus 5675, 4801 EB Breda
Telnr.: 076 52 33 555

Route / kaart
Doelgroep

  • vanaf 15 jaar


Laatste wijziging: 31-01-2024 14:58:51

Breda Actief

Bezoekadres:
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda

Postadres:
Postbus 5675
4801 EB Breda

Telefoonnummer: 076-5233555

E-mailadres: info@breda-actief.nl

Website: www.breda-actief.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Breda Actief vindt het belangrijk dat iedereen in Breda in beweging komt.

Belangrijkste doelgroepen:
Breda Actief is er voor iedereen in Breda die aan de slag wil met sport en beweging. Voor ouderen, volwassenen, jongeren, kinderen en mensen met een beperking.