HomeBuro MAKS › Behandeling kind en gezin
Zoom:

Behandeling kind en gezin

Doel:

Ieder kind moet zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving. Heb jij (of heeft je kind) psychosociale en/of psychiatrische problemen? Tijdens een behandeling door een MAKS’er, ontdek je wat jij nodig hebt om te groeien. Je leert te begrijpen waar jij last van hebt. Met deze inzichten kun jij jezelf verder ontwikkelen. Je ouders krijgen handvatten om de opvoeding weer aan te kunnen. Dat geeft vertrouwen in de toekomst.


Werkwijze:

Eerst schrijven we samen in een behandelplan de doelen en resultaten die je graag wil bereiken. Vaak krijg je huiswerkopdrachten en praten we met jou en je ouders. Jullie ontdekken wat goed werkt en wat lastig is. We kijken ook naar de sterke kanten van jou en je omgeving. Je leert om jezelf sociaal en psychisch verder te ontwikkelen. Je ouders leren om hun opvoeding op jou af te stemmen. Soms helpt het om ook anderen te betrekken. Bijvoorbeeld broers, zussen, opa, oma of de school. MAKS’ers gebruiken hierbij technieken zoals psycho-educatie, oplossingsgerichte gesprekstherapie, systeemtheorie en leertheorie. Samen gaan jullie oefenen met jullie eigen opdrachten. We houden goed in de gaten of je vooruit gaat. De ambulant begeleider werkt bij jouw behandeling altijd onder leiding van de regievoerend behandelaar

Voor wie is het?

Tieners lopen aan tegen andere zaken dan jongere kinderen. Misschien is er sprake van een stoornis, heb je een diagnose of heb je al eerder begeleiding gehad. MAKS’ers kijken samen met jou wat jij nodig hebt. Wij zijn opgeleid om jou te behandelen. Die specialistische kennis combineren we met creativiteit en lef. Zo bedenken we een persoonlijke aanpak waarmee jij verder komt.Contactpersoon:
Naam: Buro Maks
Telefoonnummer: 088-4008800
E-mail: info@buromaks.nl


Doelgroep


- Voor iedereen - van 4 tot 21 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 12-3-2012 11:09:01
Laatste wijziging: 11-3-2019 12:27:56

Aangeboden door:

Buro MAKS


Bezoekadres: Don Sartostraat 2, 5022 HA Tilburg
Postadres: Postbus 1031, 5004 BA Tilburg
Telefoonnummer: 088-4008800
E-mail: info@buromaks.nl
Website: www.buromaks.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
MAKS is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychosociale en/of psychiatrische problemen. En voor de mensen in hun nabijheid. Wij bieden specialistische begeleiding en behandeling in Noord-Brabant en Rivierenland. Wij ondersteunen je bij het omgaan met de problemen die je ervaart. Zodat je zoveel mogelijk zelf je leven kan vormgeven en mee kan doen in de samenleving. We komen bij je thuis of ergens waar jij je thuis voelt. Wij geloven dat je in je eigen omgeving de beste resultaten bereikt. Wij combineren onze specialistische kennis met menselijkheid, nabijheid en lef. Zo kom jij verder.


Belangrijkste doelgroepen:
Kinderen, jeugd, adolescenten en volwassenen


Soorten diensten of activiteiten:
Wij bieden specialistische begeleiding en behandeling. Wij ondersteunen je bij het omgaan met de problemen die je ervaart.

Download hier het Productenboek voor meer informatie.


Contactpersoon:
Buro Maks
E-mail: info@buromaks.nl
Telefoonnummer: 088-4008800