HomeBuro MAKS › Behandeling kinderen 0-7 jaar
Zoom:

Behandeling kinderen 0-7 jaar

Doel:

Een huilbaby, een kindje dat niet slaapt, problemen met eten en drinken, extreme driftbuien. Geen medische oorzaak. Wel spanning in de opvoeding en de sociaal-emotionele ontwikkeling staat onder druk. Wij ondersteunen ouders om de communicatie met hun jonge kind (tot 7 jaar) te verbeteren.


Werkwijze:

We brengen de interactie tussen de ouders en het kind in beeld. Dat doen we door gesprekken met de ouders en te kijken naar jullie communicatie. Dit doen we met video-feedback. Video-feedback houdt in dat we bij jullie thuis bepaalde dagelijkse bezigheden filmen. We bekijken samen de beelden en onderzoeken wat er gebeurt. Je gaat je kind beter aanvoelen. Je oefent om goed te reageren en positief leiding te nemen. Je werkt aan je zelfvertrouwen als ouder. We kijken ook naar de sterke kanten van jullie gezin en netwerk. Dit zorgt dat je ook praktische en emotionele ondersteuning kunt regelen als dat even nodig is. We houden goed in de gaten of de situatie verbetert. De ambulant begeleider werkt in het behandeltraject onder leiding van de regievoerend behandelaar.

Voor wie is het?

Als ouder van een huilbaby kun je je behoorlijk moedeloos voelen. En ook als de ontwikkeling van je kind (tot 7 jaar) onder druk staat door slaap of eetproblemen of een moeilijk temperament. MAKS’ers kijken samen met jou wat jullie als gezin nodig hebben. Wij zijn opgeleid om jullie te behandelen. Die specialistische kennis combineren we met creativiteit en lef. Zo bedenken we een persoonlijke aanpak waarmee jij verder komt.Contactpersoon:
Naam: Buro Maks
Telefoonnummer: 088-4008800
E-mail: info@buromaks.nl


Doelgroep


- Voor iedereen - tot 7 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- kinderen
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 18-10-2017 10:06:33
Laatste wijziging: 11-3-2019 12:26:45

Aangeboden door:

Buro MAKS


Bezoekadres: Don Sartostraat 2, 5022 HA Tilburg
Postadres: Postbus 1031, 5004 BA Tilburg
Telefoonnummer: 088-4008800
E-mail: info@buromaks.nl
Website: www.buromaks.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
MAKS is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychosociale en/of psychiatrische problemen. En voor de mensen in hun nabijheid. Wij bieden specialistische begeleiding en behandeling in Noord-Brabant en Rivierenland. Wij ondersteunen je bij het omgaan met de problemen die je ervaart. Zodat je zoveel mogelijk zelf je leven kan vormgeven en mee kan doen in de samenleving. We komen bij je thuis of ergens waar jij je thuis voelt. Wij geloven dat je in je eigen omgeving de beste resultaten bereikt. Wij combineren onze specialistische kennis met menselijkheid, nabijheid en lef. Zo kom jij verder.


Belangrijkste doelgroepen:
Kinderen, jeugd, adolescenten en volwassenen


Soorten diensten of activiteiten:
Wij bieden specialistische begeleiding en behandeling. Wij ondersteunen je bij het omgaan met de problemen die je ervaart.

Download hier het Productenboek voor meer informatie.


Contactpersoon:
Buro Maks
E-mail: info@buromaks.nl
Telefoonnummer: 088-4008800