HomeBuro MAKS › Behandeling volwassenen
Zoom:

Behandeling volwassenen

Doel:

Tijdens een behandeling krijg je inzicht in je psychiatrische of psychosociale problemen. Je leert omgaan met de kwetsbaarheid die je ervaart. Je ontdekt wat je kunt doen in moeilijke situaties. Je leert om jezelf beter te redden. Je leert op wie je kunt terugvallen als het even nodig is. Dat geeft vertrouwen in de toekomst. Dat maakt het makkelijker om mee te doen in de samenleving.


Werkwijze:

Eerst schrijven we samen de doelen op in een behandelplan. We gaan in gesprek en vaak krijg je huiswerkopdrachten. Je ontdekt wat goed werkt en wat lastig is. We kijken ook naar de sterke kanten van jou en je omgeving. Je leert wat je kwetsbaar maakt en hoe je daarmee kunt omgaan. Soms helpt het om ook anderen te betrekken. Bijvoorbeeld familie, een vriend of collega’s. MAKS’ers gebruiken hierbij technieken uit het resultaatgericht en oplossingsgericht werken en bewezen gedragstherapeutische interventies. Je gaat werken aan je eigen ontwikkeling. We houden goed in de gaten of je vooruit gaat. De ambulant begeleider werkt altijd onder supervisie van een regiebehandelaar (een klinisch psycholoog).

Voor wie is het?

Je hebt te maken met psychiatrische of psychosociale problemen. Misschien is er sprake van een stoornis, heb je een diagnose of heb je al eerder begeleiding gehad. MAKS’ers kijken samen met jou wat jij nodig hebt. Wij zijn opgeleid om jou te behandelen. Die specialistische kennis combineren we met creativiteit en lef. Zo bedenken we een persoonlijke aanpak waarmee jij verder komt.Contactpersoon:
Naam: Buro Maks
Telefoonnummer: 088-4008800
E-mail: info@buromaks.nl


Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 21 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 18-10-2017 11:06:25
Laatste wijziging: 11-3-2019 12:29:50

Aangeboden door:

Buro MAKS


Bezoekadres: Don Sartostraat 2, 5022 HA Tilburg
Postadres: Postbus 1031, 5004 BA Tilburg
Telefoonnummer: 088-4008800
E-mail: info@buromaks.nl
Website: www.buromaks.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
MAKS is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychosociale en/of psychiatrische problemen. En voor de mensen in hun nabijheid. Wij bieden specialistische begeleiding en behandeling in Noord-Brabant en Rivierenland. Wij ondersteunen je bij het omgaan met de problemen die je ervaart. Zodat je zoveel mogelijk zelf je leven kan vormgeven en mee kan doen in de samenleving. We komen bij je thuis of ergens waar jij je thuis voelt. Wij geloven dat je in je eigen omgeving de beste resultaten bereikt. Wij combineren onze specialistische kennis met menselijkheid, nabijheid en lef. Zo kom jij verder.


Belangrijkste doelgroepen:
Kinderen, jeugd, adolescenten en volwassenen


Soorten diensten of activiteiten:
Wij bieden specialistische begeleiding en behandeling. Wij ondersteunen je bij het omgaan met de problemen die je ervaart.

Download hier het Productenboek voor meer informatie.


Contactpersoon:
Buro Maks
E-mail: info@buromaks.nl
Telefoonnummer: 088-4008800