HomeBuro MAKS › Specialistische begeleiding 18-
Zoom:

Specialistische begeleiding 18-

Doel:

Ieder kind heeft dingen die niet meteen lukken. Elke ouder maakt zich weleens zorgen. Loop jij of je kind echt vast? Zijn er bijvoorbeeld problemen op school, in het contact met andere kinderen of in de relatie met je ouders? Dan kun je samen met een MAKS’er onderzoeken hoe dat komt en oplossingen bedenken en uitproberen. Zodat je weer beter in je vel komt te zitten.


Werkwijze:

Eerst schrijven we samen de doelen op in een samenwerkingsplan. Vaak krijg je opdrachten of werkbladen en praten we met jou en je ouders. Daardoor ontdek wat je voelt, welke gedachtes je hebt en hoe je je gedraagt. We kijken ook naar de sterke kanten van jou en je omgeving. Met die inzichten kom je tot oplossingen waarmee je verder komt. Je gaat oefenen. MAKS’ers hebben allerlei technieken om dit proces te begeleiden. We houden goed in de gaten hoe het gaat en of je vooruit komt. Je leert ook hoe je de vaardigheden en structuur vasthoudt.

Voor wie is het?

Tieners lopen aan tegen andere zaken dan jongere kinderen. Misschien is er sprake van een stoornis, heb je een diagnose of heb je al eerder begeleiding gehad. MAKS’ers kijken samen met jou wat jij nodig hebt. Wij zijn opgeleid om jou te begeleiden. Die specialistische kennis combineren we met creativiteit en lef. Zo bedenken we een persoonlijke aanpak waarmee jij verder komt.Contactpersoon:
Naam: Buro Maks
Telefoonnummer: 088-4008800
E-mail: info@buromaks.nl


Doelgroep


- Voor iedereen - van 4 tot 18 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 2-1-2007 12:03:28
Laatste wijziging: 11-3-2019 12:26:08

Aangeboden door:

Buro MAKS


Bezoekadres: Don Sartostraat 2, 5022 HA Tilburg
Postadres: Postbus 1031, 5004 BA Tilburg
Telefoonnummer: 088-4008800
E-mail: info@buromaks.nl
Website: www.buromaks.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
MAKS is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychosociale en/of psychiatrische problemen. En voor de mensen in hun nabijheid. Wij bieden specialistische begeleiding en behandeling in Noord-Brabant en Rivierenland. Wij ondersteunen je bij het omgaan met de problemen die je ervaart. Zodat je zoveel mogelijk zelf je leven kan vormgeven en mee kan doen in de samenleving. We komen bij je thuis of ergens waar jij je thuis voelt. Wij geloven dat je in je eigen omgeving de beste resultaten bereikt. Wij combineren onze specialistische kennis met menselijkheid, nabijheid en lef. Zo kom jij verder.


Belangrijkste doelgroepen:
Kinderen, jeugd, adolescenten en volwassenen


Soorten diensten of activiteiten:
Wij bieden specialistische begeleiding en behandeling. Wij ondersteunen je bij het omgaan met de problemen die je ervaart.

Download hier het Productenboek voor meer informatie.


Contactpersoon:
Buro Maks
E-mail: info@buromaks.nl
Telefoonnummer: 088-4008800