HomeCharim Vitaal › DiŽtetiek

DiŽtetiek

Doel:

De diŽtisten kunnen bij alle mogelijke voedings- en dieetvragen worden geconsulteerd.


Werkwijze:

Dit consult kan zijn ter preventie, zoals bij een hoog cholesterol of overgewicht. Daarnaast wordt de diŽtist regelmatig ingeschakeld bij bijvoorbeeld Diabetes Mellitus, neurologische aandoeningen, darmproblemen en slikstoornissen. Naast deze indicaties zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van ondervoeding door bijvoorbeeld ongewenst gewichtsverlies of een verminderde eetlust. De behandelingen vinden bij voorkeur plaats in ťťn van de locaties van Charim, maar de diŽtist kan ook bij u thuis komen.

Behandeling

Bij uw eerste afspraak onderzoekt de diŽtist de problemen en stelt een behandelplan op. Ook bespreekt de diŽtist de mogelijke oplossingen met u. Na het eerste consult wordt de (huis)arts geÔnformeerd over de bevindingen, het behandelplan en de behandeldoelen. Een dieetadvies kan ingrijpend zijn. De diŽtist houdt rekening met u persoonlijke wensen. Dit vergemakkelijkt het volhouden van het dieet en helpt bij het behalen van het gewenste resultaat.

Aanmelden

Voor dieetadvies kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier of bel naar: 0800 0711 . Wilt u gebruik maken van diŽtetiek, dan hebt u een schriftelijke verwijziging van uw (huis)arts nodig. DiŽtetiek wordt alleen vanuit de aanvullende verzekering vergoed.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 55 jaar
Gegevens ingevoerd: 24-1-2013 11:31:31
Laatste wijziging: 18-4-2018 13:47:32

Aangeboden door:

Charim Vitaal


Bezoekadres: Grote Beer 10 Veenendaal
Postadres: Grote Beer 10, 3902 HK Veenendaal
Telefoonnummer: 0800 0712
E-mail: vitaal@zorggroepcharim.nl
Website: www.zorggroepcharim.nl/charimvitaal

Route / kaart:Organisatie Type
Huisartsen en therapeuten


Doelstelling of kernactiviteit:
Een team van deskundigen biedt u multidisciplinaire zorg en werkt nauw samen met u ťn met elkaar aan verbeteringen en oplossingen.


Belangrijkste doelgroepen:
Charim Vitaal is gespecialiseerd in complexe ouderenzorg Charim Vitaal is werkzaam in Veenendaal, Amerongen, Rhenen, Zeist, Woudenberg en wijde omgeving. De therapeuten werken op locatie of komen bij u thuis.


Soorten diensten of activiteiten:
Hebt u problemen gekregen met bewegen of het aannemen van een juiste houding dan kan de fysiotherapeut of oefentherapeut u helpen. De ergotherapeut helpt u om de dagelijkse dingen, zoals het huishouden of persoonlijke verzorging, in de eigen omgeving te blijven doen. De logopedist behandelt u bij taal-, ademhaling-, spraak en slikproblemen. De diŽtist kan u adviseren rondom alle voedings- en dieetvragen.