HomeCharim Vitaal › Seniorenfitness
Zoom:

Seniorenfitness

Doel:

Bij Charim Vitaal kunt u terecht voor seniorenfitness.


Werkwijze:

De ruim opgezette fitnesspraktijken in locatie Mirtehof in Zeist en locatie De Tollekamp in Rhenen, bieden u de mogelijkheid om fit te blijven en uw conditie te verbeteren.

Fitnessprogramma

Onder begeleiding van de fysiotherapeut volgt u fitnessprogramma’s op bijvoorbeeld de loopbanden of de hometrainers. Het is inspannend, maar tegelijkertijd ontspannend en gezellig. Samen met andere leeftijdgenoten bent u gezond bezig! Na een gedegen intake kunt u aan de slag. Op het Ontmoetingsplein - vlakbij de fitnessruimte - kunt u de trainingssessies samen afsluiten met een heerlijk kopje koffie.

Abonnement

Net als bij een gewone sportschool hebt u voor de seniorenfitness een abonnement nodig.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 55 jaar
Gegevens ingevoerd: 24-1-2013 11:29:10
Laatste wijziging: 14-4-2018 11:21:08

Aangeboden door:

Charim Vitaal


Bezoekadres: Grote Beer 10 Veenendaal
Postadres: Grote Beer 10, 3902 HK Veenendaal
Telefoonnummer: 0800 0712
E-mail: vitaal@zorggroepcharim.nl
Website: www.zorggroepcharim.nl/charimvitaal

Route / kaart:Organisatie Type
Huisartsen en therapeuten


Doelstelling of kernactiviteit:
Een team van deskundigen biedt u multidisciplinaire zorg en werkt nauw samen met u én met elkaar aan verbeteringen en oplossingen.


Belangrijkste doelgroepen:
Charim Vitaal is gespecialiseerd in complexe ouderenzorg Charim Vitaal is werkzaam in Veenendaal, Amerongen, Rhenen, Zeist, Woudenberg en wijde omgeving. De therapeuten werken op locatie of komen bij u thuis.


Soorten diensten of activiteiten:
Hebt u problemen gekregen met bewegen of het aannemen van een juiste houding dan kan de fysiotherapeut of oefentherapeut u helpen. De ergotherapeut helpt u om de dagelijkse dingen, zoals het huishouden of persoonlijke verzorging, in de eigen omgeving te blijven doen. De logopedist behandelt u bij taal-, ademhaling-, spraak en slikproblemen. De diëtist kan u adviseren rondom alle voedings- en dieetvragen.