HomeConnecting Hands › Zaterdag- en vakantieopvang
Zoom:

Zaterdag- en vakantieopvang


Meer informatie:


Werkwijze:

Zaterdagopvang

Voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar is er binnen Connecting Hands de zaterdagopvang. Hier worden van ’s morgen 9 uur tot ’s middags half 5 de kinderen bezig gehouden met allerlei activiteiten. Dit kan variëren van knutselen tot eens een middagje zwemmen. Kortom; leuke en gezellige activiteiten! Daarnaast kan het voor ouders best wel eens fijn zijn dat zij op zulke zaterdagen eens toe komen aan iets anders, wat er door aanwezigheid van hun kind vaak niet van komt.

De groepen bestaan uit maximaal 7 kinderen. Naast de activiteiten is er aandacht voor hoe je met elkaar om gaat, oftewel de sociale vaardigheden. De zaterdagopvang wordt begeleidt door gekwalificeerde medewerkers en stagiaires.

Vakantieopvang

Voor de kinderen die naar de zaterdagopvang gaan wordt er tijdens schoolvakanties geregeld een dag georganiseerd waarin we bijvoorbeeld een dierentuin bezoeken of naar een pretpark gaan.

Ook wordt er in sommige schoolvakanties een kamp georganiseerd. We gaan dan een paar dagen weg en slapen in een huisje of in een tent. De laatste keer zijn we 3 dagen op kamp geweest in Slagharen, een groot succes voor de kinderen en hun begeleiders.Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Connecting Hands Leeuwarden
Bezoekadres: Schrans 44
Postadres: Schrans 44, 8932 NE Leeuwarden
Telnr.: 058-216 74 19
E-mail: info@connectinghands.nl
Webs.: www.connectinghands.nl

Route / kaart
Doelgroep


- Voor vrouwen - van 4 tot 13 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- kinderen
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 4-4-2012 11:16:07
Laatste wijziging: 21-10-2021 11:06:58

Aangeboden door:

Logo

Connecting Hands


Bezoekadres: Schrans 44 Leeuwarden
Postadres: Schrans 44, 8932 NE Leeuwarden
Telefoonnummer: 058 216 74 19
Faxnummer: 058-216 37 49
E-mail: info@connectinghands.nl
Website: www.connectinghands.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
Connecting Hands is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, toegelaten zorginstelling voor de volgende AWBZ functies: persoonlijke verzorging, ondersteunende begeleiding, activerende begeleiding en behandeling.


Belangrijkste doelgroepen:
Wij richten ons in het bijzonder op kinderen en jong volwassenen die een beperking ervaren op lichamelijk, verstandelijk, zintuiglijk, sociaal en/of psychisch gebied. Maar wij houden niet van hokjes, daarom bent u welkom met al uw hulpvragen.


Soorten diensten of activiteiten:
Hulp nodig? Kom binnen, wij luisteren.

Ziet u door de bomen het bos niet meer, in het overweldigende zorgaanbod? Wilt u gewoon hulp, zonder eerst kostbare tijd te verspillen aan de zoektocht naar het juiste adres?
Stap dan eens binnen bij Connecting Hands. Wij schudden u de hand en maken tijd voor een gesprek van mens tot mens. U vertelt, wij luisteren. Want zo begint passende zorg.

Wij verbinden ons met uw persoonlijke verhaal. Want of het nu om uzelf, uw kind of uw partner gaat, elk mens is uniek. Daarom plakken wij geen labels, maar vragen wij u om te vertellen wat er speelt en brengen dat in kaart. Samen kijken we waar het beter kan in uw leven en welke zorg en ondersteuning daarbij welkom zijn.

Het mooie van Connecting Hands is dat wij u zelf kunnen helpen, maar ook verbinding hebben met gespecialiseerde partners. Zo kunnen we altijd maatwerk leveren. En als een oplossing niet meteen voorhanden is, dan zoeken we net zo lang tot u de hulp krijgt die nodig is. Want wij staan naast u. Daarom regelen wij alles, van aanvragen, zorg en begeleiding tot en met praktische zaken als verzekeringen of vervoer.