HomeDe HuisVestingCentrale › Verhuur van woonruimte
Zoom:

Verhuur van woonruimte

Doel:

U heeft haast met het zoeken naar een (tijdelijke) huurwoning ? De vele verhalen over onbetrouwbare bemiddelaars zorgen ervoor dat u zich niet zomaar bij ieder bemiddelingsbureau inschrijft.


Werkwijze:

Het zoeken naar woningen kan een tijdrovende zaak zijn. De HuisVestingCentrale neemt u deze zoektocht uit handen o.b.v. ons ‘no cure, no pay’ concept. U betaalt ons pas als we een woning voor u gevonden hebben. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf inschrijven via onze website. Tijdsbesparend, betrouwbaar en geheel kostenloos.

Meer dan bemiddelen alleen

De medewerkers van De HuisVestingCentrale staan voor een persoonlijke benadering en openheid van zaken. Wij gaan op zoek naar een woning die aan uw eisen voldoet en regelen de bezichtigingen. Ook na de bezichtiging kunt u op ons rekenen. Of het nu gaat om onderhandelingen, het opstellen van een huurovereenkomst of een ‘check-in’ rapport, De HuisVestingCentrale regelt het voor u.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- volwassenen
Gegevens ingevoerd: 28-9-2009 21:20:53

Aangeboden door:

De HuisVestingCentrale


Bezoekadres: Dommelstraat 5-b Eindhoven
Postadres: Dommelstraat 5-b, 5611 CJ Eindhoven
Telefoonnummer: 040 2457844
Faxnummer: 040 2459657
E-mail: info@dhvc.nl
Website: www.dehuisvestingcentrale.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Vervoer en wonen


Doelstelling of kernactiviteit:
DHVC is een gerenommeerde verhuurbemiddelaar in Eindhoven en omgeving


Soorten diensten of activiteiten:
Sinds haar oprichting in 1997 is DHVC gespecialiseerd in de verhuurbemiddeling van particuliere woningen en zakelijke panden. Later is daar verkoopbemiddeling aan toe gevoegd.