HomeDuurzame balans › De manager in balans
Zoom:

De manager in balans

Doel:

De hedendaagse manager kan behoorlijk onder druk staan, Doelen moeten vaak worden gehaald en middelen zijn veelal schaars. De organisatie is mogelijk complex en er zijn soms uitdagingen in de sociale omgang. Er zijn vele stressoren die het de manager moeilijk kunnen maken.


Werkwijze:

In dit traject leer je beter balans te creëren tussen alle belangen die er op je af komen, grenzen te stellen en schijnbare onmogelijkheden in mogelijkheden om te zetten. Communicatie vanuit een objectieve inschatting en een realistisch zelfvertrouwen kan je hier meer mogelijkheden geven om succesvoller in je rol als manager te zijn.Contactpersoon:
Naam: Jeroen
Telefoonnummer: 06 34024460
E-mail: info@duurzamebalans.nl


Doelgroep


- vanaf 18 jaar
Gegevens ingevoerd: 6-10-2021 12:55:20

Duurzame balans

Bezoekadres:
Kosterskamp 20
7683 VV Den Ham

Postadres:
Kosterskamp 20
7683 VV Den Ham

Telefoonnummer: 06-34024460

E-mailadres: info@duurzamebalans.nl

Website: www.duurzamebalans.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Bij Duurzame Balans richt ik mij op de kwalitatieve beleving van het leven.

>Soorten diensten of activiteiten:
Samen kijken we naar de beste werkwijze voor jou, we kiezen een aanpak die het best bij jou past. Wil je omlijnde werkdoelen, testen en evaluaties? Dat kan. Wil je losjes uit de pols, situationeel leren van je ervaringen, ook dat kan. Het enige wat echt vastligt is dat we vooraf je hulpvraag of ontwikkeldoel formuleren, de aanpak erbij beschrijven en achteraf evalueren. Daartussenin is van alles mogelijk.


Contactpersoon:
Jeroen
E-mail: info@duurzamebalans.nl
Telefoonnummer: 06 34024460