HomeEindhoven Doet › Vrijwilligerswerk zoeken en vinden
Zoom:

Vrijwilligerswerk zoeken en vinden

Doel:

Zelf zoeken en vinden

Meer informatie:


Werkwijze:

Op www.eindhovendoet.nl staat een vacaturebank met honderden vrijwillige banen en klussen. Organisaties plaatsen deze kosteloos. Inwoners die iets willen doen, kunnen hierin zoeken. Een profiel aanmaken voor de kandidatenbank is ook mogelijk. Organisaties zoeken hierin als ze iemand nodig hebben. Met goede zoekfilters komen vrijwilligers en organisaties gemakkelijk bij elkaar. Een talentenscan en job-alert maken het matchen nog eenvoudiger.

Eindhoven Doet zit overal

Om veel mensen te bereiken, is Eindhoven Doet met inloopspreekuren op verschillende locaties in de stad te vinden. Of in ons mobiele kantoor dat we her en der in de stad opzetten. Kijk op de website waar je ons kunt vinden. Via de mail en telefoon zijn we natuurlijk altijd te bereiken en een afspraak is zo gemaakt.Contactpersoon:
Naam: Eindhoven Doet
Telefoonnummer: (040) 219 33 99
E-mail: info@eindhovendoet.nl


Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Eindhoven Doet alles over vrijwilligerswerk
Bezoekadres: Beemdstraat 29
Postadres: Beemdstraat 29, 5653 MA Eindhoven
Telnr.: 040-219 33 99
E-mail: info@eindhovendoet.nl

Route / kaart
Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 19-11-2005 10:51:37
Laatste wijziging: 25-11-2019 10:20:31

Aangeboden door:

Eindhoven Doet


Bezoekadres: Beemdstraat 29 Eindhoven
Postadres: Beemdstraat 29, 5653 MA Eindhoven
E-mail: info@eindhovendoet.nl
Telefoonnummer: 040 - 219 33 99
Website: www.eindhovendoet.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Vrijwilligerswerk


Doelstelling of kernactiviteit:
Eindhoven Doet brengt mensen in beweging om zich in te zetten voor de stad en voor elkaar. Iedereen moet mee kunnen doen ook degenen die wat ondersteuning nodig hebben. Eindhoven Doet is er voor (potentiële) vrijwilligers en organisaties. De sociale basis in de stad vraagt om meer vrijwilligers. Met de vacaturebank van Eindhoven Doet kan iedereen zelf aan de slag. Lukt het niet dan ondersteunen we met persoonlijke bemiddeling. Door het organiseren van uiteenlopende evenementen inspireren we mensen om zich vrijwillig in te zetten De traditionele manier van werven werpt geen of onvoldoende vruchten meer af. Tegelijkertijd zijn er veel mensen die met wat extra ondersteuning prima mee kunnen doen. Hier gaat Eindhoven Doet wat aan doen, samen met verschillende organisaties in de stad.


Belangrijkste doelgroepen:
Eindhoven Doet is een beweging voor inwoners en organisaties die zich vrijwillig inzetten voor de stad en voor elkaar. Om veel mensen te bereiken, is Eindhoven Doet met inloopspreekuren op verschillende locaties in de stad te vinden. Kijk op de website waar je ons kunt vinden. Via de mail en telefoon zijn we natuurlijk altijd te bereiken en een afspraak is zo gemaakt. Kijk voor locaties en openingstijden op www.eindhovendoet.nl.


Soorten diensten of activiteiten:
Samen werken we aan een stad waar je fijn kunt leven en waar iedereen mee kan doen.


Contactpersoon:
Eindhoven Doet
E-mail: info@eindhovendoet.nl
Telefoonnummer: (040) 219 33 99