HomeEindhoven Doet › Hulp nodig
Zoom:

Hulp nodig

Doel:

Wanneer iemand nog niet helemaal in het gevraagde plaatje past, kan Eindhoven Doet de vrijwilliger én de organisatie helpen om te komen tot een goede match.


Werkwijze:

Vrijwilligerscoaches bieden 1-op-1 begeleiding aan mensen voor wie het zelfstandig vinden en doen van vrijwilligerswerk nog een uitdaging is. Met wat ondersteuning kan iedereen een heel eind komen! Zeker wanneer de organisatie weet hoe hier mee om te gaan. Eindhoven Doet geeft hierover advies, coacht op de werkplek en biedt workshops aan.

Eindhoven Doet zit overal

Om veel mensen te bereiken, is Eindhoven Doet met inloopspreekuren op verschillende locaties in de stad te vinden. Of in ons mobiele kantoor dat we her en der in de stad opzetten. Kijk op de website waar je ons kunt vinden. Via de mail en telefoon zijn we natuurlijk altijd te bereiken en een afspraak is zo gemaakt.Contactpersoon:
Naam: Eindhoven Doet
Telefoonnummer: (040) 219 33 99
E-mail: info@eindhovendoet.nl


Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Eindhoven Doet alles over vrijwilligerswerk
Bezoekadres: Beemdstraat 29
Postadres: Beemdstraat 29, 5653 MA Eindhoven
Telnr.: 040-219 33 99
E-mail: info@eindhovendoet.nl

Route / kaart
Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 22-9-2009 12:26:44
Laatste wijziging: 25-11-2019 10:20:23

Aangeboden door:

Eindhoven Doet


Bezoekadres: Beemdstraat 29 Eindhoven
Postadres: Beemdstraat 29, 5653 MA Eindhoven
E-mail: info@eindhovendoet.nl
Telefoonnummer: 040 - 219 33 99
Website: www.eindhovendoet.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Vrijwilligerswerk


Doelstelling of kernactiviteit:
Eindhoven Doet brengt mensen in beweging om zich in te zetten voor de stad en voor elkaar. Iedereen moet mee kunnen doen ook degenen die wat ondersteuning nodig hebben. Eindhoven Doet is er voor (potentiële) vrijwilligers en organisaties. De sociale basis in de stad vraagt om meer vrijwilligers. Met de vacaturebank van Eindhoven Doet kan iedereen zelf aan de slag. Lukt het niet dan ondersteunen we met persoonlijke bemiddeling. Door het organiseren van uiteenlopende evenementen inspireren we mensen om zich vrijwillig in te zetten De traditionele manier van werven werpt geen of onvoldoende vruchten meer af. Tegelijkertijd zijn er veel mensen die met wat extra ondersteuning prima mee kunnen doen. Hier gaat Eindhoven Doet wat aan doen, samen met verschillende organisaties in de stad.


Belangrijkste doelgroepen:
Eindhoven Doet is een beweging voor inwoners en organisaties die zich vrijwillig inzetten voor de stad en voor elkaar. Om veel mensen te bereiken, is Eindhoven Doet met inloopspreekuren op verschillende locaties in de stad te vinden. Kijk op de website waar je ons kunt vinden. Via de mail en telefoon zijn we natuurlijk altijd te bereiken en een afspraak is zo gemaakt. Kijk voor locaties en openingstijden op www.eindhovendoet.nl.


Soorten diensten of activiteiten:
Samen werken we aan een stad waar je fijn kunt leven en waar iedereen mee kan doen.


Contactpersoon:
Eindhoven Doet
E-mail: info@eindhovendoet.nl
Telefoonnummer: (040) 219 33 99