HomeEvean › Dagbehandeling bij psychische problemen
Zoom:

Dagbehandeling bij psychische problemen

Doel:

Psychiatrische dagbehandeling is bedoeld voor volwassen en ouderen met psychische problemen die thuis wonen en intensieve begeleiding nodig hebben.


Werkwijze:

Wat is psychiatrische dagbehandeling?

De psychiatrische dagbehandeling van Evean is voor mensen vanaf 40 jaar met psychische problemen, zoals onder andere depressie, angst, rouw, eenzaamheid, spanningsklachten, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Het is bedoeld voor mensen die thuis wonen en ondersteunende en activerende begeleiding nodig hebben om thuis naar tevredenheid te kunnen blijven functioneren. Afhankelijk van uw zorgvraag kunt u enkele dagen in de week de dagbehandeling bezoeken voor therapieën en activiteiten. Meestal is dit niet meer dan 3 dagen per week, gezien de intensiteit van de behandeling.

Psychiatrische dagbehandeling bieden wij in Eduard Douwes Dekker in Amsterdam-Noord. Dit doen wij in samenwerking met Mentrum (een ggz-instelling in Amsterdam).

Aanmelding voor psychiatrische dagbehandeling loopt via Mentrum (of een andere GGZ-instelling) of via uw huistarts. Zodra wij een aanmelding ontvangen nemen wij contact met u op en maken een afspraak voor een kennismaking en een intakegesprek.Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Eduard Douwes Dekker
Bezoekadres: Schoenerstraat 11
Postadres: Schoenerstraat 11, 1034 XZ Amsterdam
Telnr.: 020-63 18 333

Route / kaart
Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 55 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
- mensen met een lichamelijke beperking
- mensen met een verstandelijke beperking
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 26-3-2013 14:25:54

Aangeboden door:

Logo

Evean


Postadres: Evean - Regio Amsterdam; Postbus 37139, 1030 AC Amsterdam
Postadres: Evean - Regio Noord-Holland Noord; Postbus 67, 1800 AB Alkmaar
Postadres: Evean - Regio Zaanstreek-Waterland; Postbus 68, 1440 AB Purmerend
Telefoonnummer: 0900 98 97 (€ 0,10 p/m, dag en nacht bereikbaar)
Website: www.evean.nl


Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
Evean wil de meest complete en beste zorgaanbieder van de regio zijn. Integrale zorg is daarbij essentieel. We willen onze klanten een compleet én samenhangend aanbod van zorg, behandeling, welzijn, wonen en diensten bieden, waarbij de cliënt en zijn behoeften centraal staan.


Soorten diensten of activiteiten:
* Zorg thuis: Thuis blijven wonen mét alle hulp en begeleiding (thuiszorg) die u nodig heeft.
* Overdag bij ons: U kunt een of meerdere dagdelen per week bij Evean komen voor dagbesteding als u zelfstandig woont en overdag extra zorg en/of behandeling nodig heeft.
* Behandeling: Uw gezondheid verdient de juiste behandeling en zorg. Daarom schakelen wij voor u snel de juiste professional in die u behandelt, ondersteunt, begeleidt en adviseert.
* Wonen met zorg: Als u bij Evean in een verzorgingshuis of verpleeghuis woont of tijdelijk bij ons verblijft, woont u zelfstandig én heeft u toegang tot de nodige zorg, hulp en begeleiding.
* Zorg op maat: U verdient alle zorg en behandeling waar uw gezondheid om vraagt.


Contactpersoon:
Heeft u vragen?
Telefoonnummer: 0900 98 97 (24 uur per dag bereikbaar)