Logo digitale-sociale-kaart.nl
HomeStichting Financieel Paspoort › App FP voor het veilig verzamelen van jouw gegevens
Zoom:

App FP voor het veilig verzamelen van jouw gegevens

Doel

De app FP is een gratis hulpmiddel voor het verzamelen van persoonlijke financiele informatie en het verkrijgen van financieel inzicht. De gebruiker kan deze gegevens inzetten voor het vinden van passsende voorzieningen en het invullen van formulieren.

De app is veilig, persoonlijke gegevens worden alleen op jouw telefoon opgeslagen, nergens anders.

Toelichting

De app FP is een eenvoudig gereedschap voor het verzamelen van persoonlijke gegevens. Nu is niet iedereen even handig met app’s of financiele gegevens, zodat ondersteuning door een hulpverlener wenselijk kan zijn. Een hulpverlener kan een vriend of familielid zijn die digi-vaardig is of een taalbarrière kan helpen overwinnen, maar ook een professional van een welzijnsorganisatie.

Stichting Financieel Paspoort ondersteunt hulpverleners en hun organisaties zodat de gebruiker van FP een nog completer beeld van de eigen financiele situatie kan maken. Ook kunnen verzamelde gegevens worden ingezet voor het aanvragen van voorzieningen.

 

Meer informatie
Doelgroep

  • voor alle leeftijden


Laatste wijziging: 17-04-2024 11:13:15

Stichting Financieel Paspoort

Bezoekadres:
Moleneindstraat 1
Vught

Postadres:
Raadhuisstraat 3001
5261EH Vught

Telefoonnummer: 31621888701

E-mailadres: info@financieelpaspoort.nl

E-mailadres: voorzieningen@financieelpaspoort.nl

Website: financieelpaspoort.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Wij willen een samenleving realiseren waarin mensen financieel redzaam zijn en zelf eenvoudig de regie kunnen voeren over hun eigen financiële gegevens.

Een overzicht van de financiële situatie met één druk op de knop moet mogelijk zijn. Mensen met financiële problemen krijgen dankzij een dergelijk overzicht sneller en betere hulp.

Belangrijkste doelgroepen:
alle inwoners van Nederland en hun hulpverleners