Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeFith › UWV-traject op maat
Zoom:

UWV-traject op maat

Doel

Wij begeleiden en bemiddelen sinds 2004 mensen met een WAO/WIA/WGA-uitkering met succes naar passend werk. In opdracht van individuele werkgevers en werknemers, intermediairs, verzekeraars en UWV.

Toelichting

Als u door het UWV een traject aangeboden krijgt bij Fith dan kunt u rekenen op intensieve één-op-één-begeleiding van een vaste adviseur die bekend is in uw regio. De basis van onze dienstverlening is thuisbezoek door onze adviseur. Mocht u thuisbezoeken niet fijn vinden dan zoeken we samen naar een andere locatie. Door goed naar u te luisteren, krijgt de adviseur zicht op uw situatie. Samen worden doelen en subdoelen gesteld om stapje voor stapje richting het einddoel te komen.

Klaar maken voor de arbeidsmarkt (werkfit maken)

Als uw einddoel is om na het traject klaar te zijn om de concrete stap naar de arbeidsmarkt te maken dan worden samen met u eerst uw huidige situatie en uw wensen, verwachtingen, mogelijkheden, kansen en belemmeringen in kaart gebracht.

Afhankelijk van de factoren die u nog in de weg staan om de arbeidsmarkt te kunnen betreden, maken we samen een stappenplan. Dit stappenplan kan bestaan uit verschillende trainingen in combinatie met vrijwilligerswerk om uw zelfvertrouwen te herstellen en mogelijk uw dag- en nachtritme weer in balans te brengen.

Dit kan ook een stappenplan zijn om ons samen te oriënteren op de mogelijkheden die de arbeidsmarkt biedt, omdat u bijvoorbeeld uw oude beroep niet meer kunt uitvoeren. Dit doen wij door een uitgebreide beroepenoriëntatie, bestaande uit testen, een arbeidsmarktanalyse en coachingsgesprekken.

Uw traject wordt op maat afgestemd op de behoeften die u heeft.

Samen naar werk

Als uw einddoel het vinden van passend werk is dan brengen wij samen met u eerst uw huidige situatie en uw wensen, verwachtingen, mogelijkheden, kansen en belemmeringen in kaart. Vervolgens bepalen we zoekrichtingen door middel van een arbeidsmarktanalyse, met eventueel ondersteunende testen.

Als voorbereiding op het solliciteren, kan gewerkt worden aan uw zelfbeeld, zelfvertrouwen, het verbeteren van presentatietechnieken en het effectief gebruiken van social media.

Ook kan de adviseur u helpen bij het benaderen van mogelijke werkgevers, het concreet inzetten van uw eigen netwerk en het relevante deel van ons werkgeversnetwerk, het opsporen en selecteren van vacatures op andere vindplaatsen en het voorbereiden en concreet oefenen van sollicitatiegesprekken. Tevens kan gebruik worden gemaakt van stages, werkervaringsplaatsen of vrijwilligerswerk, als opstap naar betaald werk.

Meer informatieDoelgroep

  • van 18 tot 65 jaar


Gegevens ingevoerd: 25-9-2017 15:02:24

Fith

Bezoekadres:
Koningsweg 60
‘s-Hertogenbosch

Postadres:
Koningsweg 60
5211 BN ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer: 088 – 007 44 10

E-mailadres: info@fith.nl

Website: www.Fith.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
FITh bewandelt samen met u als werkzoekende de kortste weg naar werk. Niet werk voor een half jaartje, maar wij zoeken samen met u naar een duurzame arbeidsrelatie met een werkgever.

Belangrijkste doelgroepen:
FITh werkt in opdracht van individuele werkzoekenden (IRO), gemeenten, uitvoeringsinstelling UWV en werkgevers. FITh begeleidt en bemiddelt in opdracht van 14 gemeenten in Noord-Brabant mensen met een bijstandsuitkering naar regulier werk.