HomeGKB - Assen › Kredietverlening
Zoom:

Kredietverlening

Doel:

Soms kunt u bij een commerciële bank geen lening krijgen. Bijvoorbeeld omdat u een laag inkomen heeft, of omdat u ouder bent dan 65 jaar. Ook kan het zijn dat u schulden heeft. Bij de GKB kunt u dan soms wel terecht voor een sociale lening.


Werkwijze:

De GKB is anders dan andere banken. Wij hoeven geen winst te maken. Lenen bij de GKB is altijd maatwerk. Hoeveel geld u kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie. Wij kijken altijd of de lening voor u verantwoord is. Uw belang staat namelijk voorop, niet dat van de bank.

Bij een lening van de GKB leent u eenmalig een bepaald bedrag van ons. Vooraf spreken we de looptijd van de lening met u af. Ook staat het rentepercentage gedurende de hele looptijd vast. U weet dus wat uw maandelijkse lasten zijn en wanneer de lening volledig is afgelost. Kortom, u weet precies waar u aan toe bent.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar
Gegevens ingevoerd: 14-1-2015 16:58:23
Laatste wijziging: 20-6-2016 11:47:31

Aangeboden door:

GKB - Assen


Bezoekadres: Overcingellaan 15 Assen
Postadres: Postbus 426, 9400 AK Assen
Telefoonnummer: 0592 366 099
E-mail: info@degkb.nl
Website: www.degkb.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Financiële zorgverlener


Doelstelling of kernactiviteit:
De GKB is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden, preventie van schulden, inkomensbeheer en sociale kredietverlening. Wij helpen mensen met een financieel probleem waar ze zelf niet (meer) uitkomen, en bij het voorkomen daarvan. Hierbij werkt de GKB samen met verschillende instanties, zoals bijvoorbeeld het maatschappelijk werk.


Belangrijkste doelgroepen:
Woont u in één van de volgende gemeenten, dan kunt u terecht bij de GKB: Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Dalfsen, De Wolden, Hardenberg, Haren, Hoogeveen, Leek, Marum, Menterwolde, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Noordoostpolder, Ommen, Raalte, Stadskanaal, Staphorst, Steenwijkerland, Tynaarlo, Vlagtwedde, Westerveld. Let op: Voor de gemeenten Assen, Borger-Odoorn, De Wolden, Dalfsen, Menterwolde en Midden-Drenthe geldt dat u zich niet zelf rechtstreeks bij de GKB kunt aanmelden voor hulp. Ga hiervoor naar uw gemeente.