HomeGrebbe Advocatuur › Strafrecht advocaat
Zoom:

Strafrecht advocaat

Doel:

Heeft u een uitnodiging voor een (politie) verhoor ontvangen en wilt u hierbij een ervaren strafrecht advocaat? Neem dan direct contact op met Grebbe Advocatuur. Bij Grebbe advocatuur wordt geen onderscheid gemaakt tussen betalende en pro deo-zaken, ik sta ook mensen met lagere inkomens bij.


Werkwijze:

Voor u en uw procedure is het erg belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van uw rechten. Bij Grebbe advocatuur wordt er voor het verhoor uitgebreid gesproken met de cliënt om de strategie te bepalen. Dient u gebruik te maken van uw zwijgrecht of juist niet?

24 uur per dag 7 dagen per week

Bij Grebbe advocatuur wordt u goed voorbereid voordat u wordt verhoord door de politie. Indien u bent gearresteerd, gedetineerd of gedagvaard, kunt u of uw familie contact met de strafrecht advocaat van Grebbe Advocatuur opnemen. Voor dringende zaken zelfs 24 u per dag, 7 dagen per week, via het nummer +31 (0)634049155. Indien de cliënt gedetineerd is, wordt de cliënt regelmatig door mij bezocht en geïnformeerd over zijn dossier en de te hanteren strategie.

Strafbare feiten

Strafrecht advocaat Malika Krabben – Tmim zal u deskundig en zeer gedreven bijstaan op alle gebieden van het strafrecht. Enkele voorbeelden zijn:

•zedenzaken;

•misdrijven inzake verdovende middelen / hennepteelt;

•levens – en geweldsdelicten;

•vermogensdelicten;

•witwas;

•ondernemingsstrafrecht;

•verkeersdelicten;Contactpersoon:
Naam: Mr. Malika Krabben-Tmim
Telefoonnummer: 06-34041955
E-mail: info@grebbeadvocatuur.nl


Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 18-2-2016 20:56:15

Aangeboden door:

Grebbe Advocatuur


Bezoekadres: Plantsoenstraat 1, 3911 KA Rhenen
Postadres: Postbus 85, 3910 AB Rhenen
Telefoonnummer: 0317-740249
Faxnummer: 0317-740545
E-mail: info@grebbeadvocatuur.nl
Website: www.grebbeadvocatuur.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Belangenbehartiging


Doelstelling of kernactiviteit:
De unieke werkwijze van Grebbe Advocatuur is dat ik mijn cliënten voor een bespreking thuis of op de zaak bezoek en wel wanneer het hen uitkomt. Dat scheelt mijn cliënten kostbare tijd.


Belangrijkste doelgroepen:
Grebbe Advocatuur bied ook aan cliënten met een kleine portemonnee de mogelijkheid om gebruik te maken om gebruik te maken van een advocaat.


Contactpersoon:
Mr. Malika Krabben-Tmim
E-mail: info@grebbeadvocatuur.nl
Telefoonnummer: 06-34041955