HomeHet Juridisch Loket › Schulden en incasso
Zoom:

Schulden en incasso

Doel:

Wanneer u uw rekeningen niet meer kunt betalen, kunt u in vervelende situaties terechtkomen.

Meer informatie:
 


Werkwijze:

Het Juridisch Loket geeft u gratis juridisch advies over schulden en incassozaken. Op onze website vindt u informatie en tips, maar ook voorbeeldbrieven die u kunt gebruiken.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 16 jaar
Laatste wijziging: 21-8-2019 12:26:24

Aangeboden door:

Het Juridisch Loket


Bezoekadres: (landelijk buro) Catharijnesingel 55, 5e etage Utrecht
Postadres: (landelijk buro) Postbus 487, 3500 AL Utrecht
Website: www.juridischloket.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Het Juridisch Loket is erop gericht om de burger op een open en transparante manier gratis hoogwaardige juridische informatie en advies te verstrekken. Het Juridisch Loket is een moderne, publieke organisatie die landelijk opereert en voor iedereen gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk is. Een zakelijke en betrouwbare gesprekspartner die de weg wijst in het recht en tevens een rol speelt in het aanbieden van alternatieve geschillenbeslechting.


Soorten diensten of activiteiten:
Het Juridisch Loket beantwoordt uw vragen over arbeidsconflicten, familiekwesties, sociale zekerheid (uitkeringen), huur- en woonrecht, vreemdelingenzaken en problemen met producten of diensten die u koopt. Ook voor andere juridische kwesties, zoals strafzaken, burenkwesties, vergunningen, rijbewijzen en huursubsidie bent u bij het Juridisch Loket aan het juiste adres. Wij kunnen u niet helpen met vragen over vermogensrecht, zakelijke kwesties, pacht of verhuur van onroerend goed en dergelijke.


Contactpersoon:
Juridisch Loket
Telefoonnummer: 0900-8020 (25 eurocent per minuut)