HomeInloophuis Den Helder en omstreken › Activiteiten
Zoom:

Activiteiten

Doel:

Naast gesprekken bieden we onze gasten veel verschillende activiteiten aan.

Meer informatie:


Werkwijze:

Te denken valt aan: massages, zwemmen, yoga, mindfulness, wandelen, creativiteit, kindergroep, speciale bijeenkomsten voor vrouwen met borstkanker en voor mensen met prostaatkanker, een gespreksgroep voor nabestaanden; enzovoort.

Het Inloophuis staat open voor suggesties en wensen van gasten. Als blijkt dat een gast meer professionele hulp nodig heeft, dan zal worden doorverwezen naar, of hulp gezocht worden bij een professionele hulpverlener.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar
Laatste wijziging: 22-6-2020 13:17:19

Aangeboden door:

Inloophuis Den Helder en omstreken


Bezoekadres: Marsdiepstraat 621a Den Helder
Postadres: Marsdiepstraat 621a, 1784 AM Den Helder
E-mail: info@inloophuisdenhelder.nl
Telefoonnummer: 0223 - 747041
Website: www.inloophuisdenhelder.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Welzijnsinstelling


Doelstelling of kernactiviteit:
De ziekte kanker en andere levensbedreigende ziekten hebben grote gevolgen voor het leven van de betrokken mensen zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal. Wij bieden sociaal emotionele ondersteuning.


Belangrijkste doelgroepen:
Kanker en andere levensbedreigende ziekten hebben een enorme impact op het leven van de betrokkenen, hun naasten en mantelzorgers.


Soorten diensten of activiteiten:
Het woord Inloophuis zegt al genoeg. Een laagdrempelig centrum met een open deur in huiselijke sfeer. Je kunt onaangekondigd binnenlopen, even een kopje koffie of theedrinken en als je wilt dan je verhaal delen met lotgenoten en vrijwilligers.