HomeKamer van Koophandel › Voorlichting en informatie
Zoom:

Voorlichting en informatie

Doel:

Voorlichting is de tweede hoofdtaak van de kamer van koophandel. Hieraan blijkt steeds meer behoefte te zijn.


Werkwijze:

Als onafhankelijke vraagbaak en wegwijzer helpt de KvK onder meer starters bij de eerste schreden op het ondernemerspad. Uiteraard kunnen ook gevestigde bedrijven bij de kamer van koophandel terecht. Met name het midden- en kleinbedrijf maakt gebruik van de deskundigheid die de KvK op diverse terreinen biedt.

Het kernpakket voorlichting neemt vier specialisatiegebieden als uitgangspunt voor de dienstverlening aan ondernemers. De KvK biedt de helpende hand bij/aan:

Startende ondernemers

Import en export

Bedrijfsoverdracht en -overname

Wet- en regelgeving

De ondernemer wordt in eerste instantie geholpen door breed opgeleide Kamermedewerkers. Bij specifieke vragen verwijzen zij door naar eigen specialisten of andere instanties zoals Syntens, accountants en brancheorganisaties.

Voor een eerste oriëntatie kan de ondernemer kosteloos langsgaan bij zijn of haar regionale KvK, of rondkijken op deze site. Voor meer informatie is er een uitgebreid aanbod van brochures en seminars. Voor specifieke vragen of problemen is er voorlichting op maat, een persoonlijk gesprek met een specialist van de Kamer van Koophandel.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 14 jaar
Gegevens ingevoerd: 1-2-2006 19:28:30
Laatste wijziging: 9-2-2007 14:50:56

Aangeboden door:

Kamer van Koophandel

Landelijk

Bezoekadres: Watermolenlaan 1 Woerden
Postadres: Postbus 265, 3440 AG Woerden
Telefoonnummer: 0348 426 911
Faxnummer: 0348 426 216
E-mail: info@kvk.nl
Website: www.kvk.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Onderzoek en advies


Doelstelling of kernactiviteit:
Kamers van koophandel werken aan de groei en bloei van het bedrijfsleven. Succesvol ondernemen vraagt allereerst om een ondernemingsvriendelijk klimaat. Daarbij is er voortdurend behoefte aan kennis en informatie over het ondernemen.