HomeKANS Mentoring › Mentor worden voor jongeren
Zoom:

Mentor worden voor jongeren

Doel:

Ben jij geïnteresseerd in en betrokken bij de leefwereld van jongeren en woonachtig of werkzaam in onze werkgebieden? Ben je tenminste anderhalf jaar lang 2 uur per week beschikbaar en bereid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen? Dan zoeken we jou!

Meer informatie:


Werkwijze:

HOE WORD IK MENTOR?

Nadat je de vragenlijst op het aanmeldformulier hebt ingevuld nemen wij contact met je op. We nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek met 1 van onze coördinatoren.

Op basis van dat gesprek kan je worden uitgenodigd om deel te nemen aan de basistraining. Na het positief afronden van deze training en het afgeven van je Verklaring Omtrent Gedrag kom je bij ons in het bestand als mentor te staan.

Wanneer we een jongere hebben gevonden die bij jou past kunnen jullie vrijblijvend kennismaken, een goede klik is belangrijk voor het slagen van jullie traject. Is het een match? Dan spreken jullie wekelijks af om samen te werken aan de doelen van de jongere.

Als mentor kan je maximaal anderhalf jaar een jongere ondersteunen. Tijdens het traject hebben wij regelmatig contact met zowel jou als de jongere om te horen hoe het gaat.Doelgroep


- Voor iedereen - van 12 tot 27 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- kinderen
- jongeren
- vroegtijdige schoolverlaters
- allochtonen, nieuwkomers en vluchtelingen


Specifieke doelgroep
Mensen met autisme en/of leerproblemen
Laatste wijziging: 1-7-2020 12:28:45

Aangeboden door:

Logo

KANS Mentoring


Bezoekadres: Leonard Springerlaan 3 Groningen
Postadres: Leonard Springerlaan 3, 9727 KB Groningen
Telefoonnummer: 06 306 758 63
E-mail: info@kansmentoring.nl
Website: www.kansmentoring.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Onderwijs en educatie


Doelstelling of kernactiviteit:
KANS Mentoring is een gratis mentorprogramma voor jongeren tussen de 12 en 27 jaar die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken.