HomeKBO-PCOB › Hulp bij belastingaangifte (Huba)
Zoom:

Hulp bij belastingaangifte (Huba)

Doel:

Als PCOB-lid kunt u jaarlijks advies krijgen van ruim 2700 belastinginvullers, de zogenoemde Huba’s.

Meer informatie:
 


Werkwijze:

De Huba-service is toegankelijk voor leden van PCOB, Unie KBO en Anbo. De vrijwillige belastinghulpen volgen elk jaar een bijscholing en krijgen als bewijs daarvan een legitimatiepas. Deze zullen ze op eigen initiatief tonen aan een cliënt – die zelf verantwoordelijk blijft voor de aangifte. In hun nieuwsbrieven besteden afdelingen veel aandacht aan de belastinghulp. Zij weten bij wie u moet zijn als u hulp wilt.

Goed om te weten bij uw belastingaangifte

Belastingaangifte doen kan complex en tijdrovend zijn. De PCOB heeft op een rij gezet welke gegevens u nodig heeft bij het doen van aangifte. Maak ook gebruik van een handig stappenplan.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 55 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
Gegevens ingevoerd: 7-3-2017 15:26:20
Laatste wijziging: 30-3-2017 10:22:55

Aangeboden door:

KBO-PCOB


Bezoekadres: Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
Postadres: Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
E-mail: secretariaat@kbo-pcob.nl
Telefoonnummer: 030-3 400 600
E-mail: info@kbo-pcob.nl
Website: www.kbo-pcob.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Belangenbehartiging


Doelstelling of kernactiviteit:
Onze droom? Een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Oud en jong. Ziek en gezond. Arm en rijk. Ieder vanuit zijn eigen talenten, wensen en mogelijkheden.


Soorten diensten of activiteiten:
Onze speerpunten:
* Zorg, wonen en welzijn
* Veiligheid
* Koopkracht
* Digitalisering
* Zingeving

Hoe we daaraan werken? Door op te komen voor alle huidige en toekomstige senioren in Nederland. Dynamisch, betrokken en christelijk geïnspireerd. Dat doen we samen met ‘onze’ senioren. Dit vanuit onze visie dat ouderen niet hun ouderdom of ziekte zijn, maar dat iedere individuele ouder juist van grote waarde is voor de samenleving en voor hun directe omgeving. Immers, ouderen hebben tijdens hun leven een grote veerkracht en wijsheid opgebouwd. Met hun kennis, ervaring en betrokkenheid vormen zij bovendien de ruggengraat van de vereniging. Úw vereniging. Want we zijn gemeenschappelijk actief.