Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeKledingbank-Rotterdam › Kledingbank Rotterdam
Zoom:

Kledingbank Rotterdam

Doel

Kledingbank Rotterdam voorziet in het kledingaanbod voor alle leeftijden: Van babykleding maat 50 t/m kinderkleding maat 180 en dames- en herenkleding van maat XS t/m XXXL

Toelichting

Iemand kan maximaal 2x per jaar een verwijzing ontvangen; 1 maal voor een zomer- en 1 maal voor een wintergarderobe. In maart en in september wisselt in de winkel het seizoensaanbod. Onze klanten mogen de door hen gewenste garderobe zelf uit het winkelaanbod samenstellen.

Een gratis kledingpakket bestaat uit 14 kledingstukken

De Stichting Kledingbank werkt samen met ambtenaren en professionals van zorg- en welzijnsorganisaties. Zij fungeren als doorverwijzers. Met het verstrekken van de door hen geprinte en volledig ingevulde verwijsbrief op deze website brengen zij het contact tussen de Kledingbank en haar klanten tot stand.

Let op! Een verwijsbrief dient geprint te zijn op het briefpapier van de verwijzende organisatie, of te zijn voorzien van een organisatiestempel cq visitekaartje. Indien er met de pen wijzigingen zijn aangebracht in bv het aantal personen, wordt de verwijsbrief geweigerd en dient er een nieuwe verwijsbrief te worden aangevraagd.

Eenmaal in het bezit van de verwijsbrief maakt de klant telefonisch een afspraak met de Kledingbank via Tel.: 06-14150248.

Meer informatieDoelgroep

  • voor alle leeftijden


Gegevens ingevoerd: 4-1-2023 12:04:26

Kledingbank-Rotterdam

Bezoekadres:
Oostkousdijk 13c
3024 CK Rotterdam

Postadres:
Oostkousdijk 13c
3024 CK Rotterdam

Telefoonnummer: 06 48 72 39 34

Telefoonnummer: 06 14 15.02 48

E-mailadres: info@kledingbank-rotterdam.nl

Website: www.kledingbank-rotterdam.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
De doelstelling van Stichting Kledingbank Rotterdam is om goede herbruikbare kleding in te zamelen om deze gratis aan mensen die (tijdelijk) over onvoldoende financiële middelen om zichzelf en hun kinderen te kleden te verstrekken.