HomeKoek en Ei Mediation › Teamcoaching
Zoom:

Teamcoaching

Doel:

Teamcoaching


Werkwijze:

Teamcoaching helpt mensen begrijpen hoe ze beter kunnen werken met anderen. Het is een effectieve methode om aan teams te tonen hoe ze conflicten kunnen verminderen en hoe ze hun werkrelaties kunnen verbeteren. Het team kan zich dan richten op haar echte werk en op het bereiken van haar doelstellingen.

Bij teamcoaching ligt de focus op interpersoonlijke vaardigheden en interacties in plaats van op individuele ontwikkeling. De manier waarop mensen handelen met hun teamgenoten, en de manier waarop ze met elkaar communiceren zijn belangrijke drijfveren van effectieve prestaties van het team. Immers, u kunt een hoop goed presterende individuen in uw team plaatsen maar nog steeds problemen ervaren met de geleverde prestaties.



Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar




Gegevens ingevoerd: 13-1-2016 20:37:07

Aangeboden door:

Koek en Ei Mediation


Bezoekadres: Op afspraak Zuid-, en Noord-Holland en Utrecht
Postadres: Joseph Ledelstraat 122, 2518 KM Den Haag
Telefoonnummer: 085-3031176
Telefoonnummer: 06-24747839
E-mail: info@koekenei-mediation.nl
Website: www.koekenei-mediation.nl

Route / kaart:



Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Zorgen dat het tussen partijen weer ‘koek en ei’ wordt


Soorten diensten of activiteiten:
Bent u op zoek naar een gekwalificeerde, onafhankelijke en onpartijdige mediator? Koek en Ei Mediation brengt sinds 2010 ervaring en kennis om persoonlijke, zakelijke, arbeids- en strafrechtelijke kwesties met succes op te lossen. Koek en Ei Mediation begeleidt partijen om te zorgen dat het tussen partijen weer koek en ei wordt.