HomeLuciVer › Dagbegeleiding
Zoom:

Dagbegeleiding

Doel:

Wie als oudere zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen en tegelijkertijd ervaart dat dit als gevolg van lichamelijke of geestelijke beperkingen minder vanzelfsprekend wordt, is van harte welkom in LuciVers dagbegeleidingscentrum Portiuncula.


Werkwijze:

Hier treffen zelfstandig wonende ouderen elkaar gedurende één of meerdere dagdelen. In een huiselijke, gezellige sfeer nemen zij gezamenlijk deel aan een gestructureerd activiteitenprogramma dat erop gericht is hun zelfstandigheid te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Onder leiding van het enthousiaste team Welzijn wordt er invulling gegeven aan de dag. Zo worden er gezelschapsspellen gedaan, wordt er gezamenlijk koffie gedronken en gewandeld, de krant (voor)gelezen en wordt er aan geheugentraining gedaan.

Het dagbegeleidingscentrum, dat is gevestigd op de begane grond van locatie Portiuncula, biedt daarmee niet alleen op een verantwoorde en gevarieerde manier ondersteuning aan ouderen, ook ontlast het een zorgende partner of andere mantelzorger(s).

Dagbegeleiding is mogelijk op alle werkdagen. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met MEER Welzijn Wijchen.Contactpersoon:
Naam: receptie van LuciVer
Telefoonnummer: 024 - 641 31 41
E-mail: info@luciver.nl


Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 40 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
Gegevens ingevoerd: 31-10-2015 11:53:47

Aangeboden door:

Logo

LuciVer


Bezoekadres: Leemweg 134 Wijchen
Postadres: Leemweg 134, 6603 AM Wijchen
Telefoonnummer: 024 - 6413141
Faxnummer: 024 - 6450994
E-mail: zorgbemiddeling@luciver.nl
Website: www.luciver.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
LuciVer gaat ervan uit dat ieder mens op zijn eigen manier in het leven staat. Dat ieder mens uniek is en zelf kiest wat zin geeft aan zijn leven. Deze keuzevrijheid vormt het begin van wat wij binnen LuciVer ‘goed leven’ noemen. Het met anderen leven, genieten en delen in het ontmoeten van anderen, draagt daar onmiskenbaar aan bij.


Soorten diensten of activiteiten:
Welzijn:
- Dagbegeleiding
- Dagbehandeling
- Zingeving
- Eten en ontmoeten
- Uitleenservice

Zorg:
- Zorg en hulp thuis
- Dagbegeleiding
- Wonen met zorg
- Tijdelijk verblijf
- Palliatieve zorg

Wonen


Contactpersoon:
receptie van LuciVer
E-mail: info@luciver.nl
Telefoonnummer: 024 - 641 31 41