HomeLuminis Executele & Vereffening B.V. › Nalatenschapsafwikkeling
Zoom:

Nalatenschapsafwikkeling

Doel:

Wilt u uw nabestaanden ontzorgen? Kies dan voor een professionele, onafhankelijke executeur met kennis van zaken.


Werkwijze:

Iedereen wordt eens geconfronteerd met de vergankelijkheid van het leven. Dit zijn de momenten die tot bezinning leiden. Heeft u alles goed geregeld indien u onverhoopt mocht komen te overlijden? Er wordt dan vaak gedacht aan de uitvaart en in mindere mate aan de financieel-juridische, fiscale en praktische afwikkeling van uw nalatenschap.

Overweeg eens om een executeur van Luminis Executele & Vereffening B.V. te benoemen in uw testament. U kunt bij ons ook terecht voor testamentaire bewindvoering en voor het afwikkelen van de nalatenschap als vereffenaar.

Bij het afwikkelen van een nalatenschap na het overlijden van een naaste komt veel kijken. Zo wordt u geconfronteerd met het opzeggen van lidmaatschappen en het betalen van openstaande schulden, maar zult u tevens de finale aangifte inkomstenbelasting en aangifte erfbelasting moeten verrichten. Heeft u de nalatenschap beneficiair aanvaard? Dan moet u de 'wettelijke vereffening' voltooien, in het kader waarvan u bijvoorbeeld ook een staat van bezittingen en schulden op de sterfdatum (boedelbeschrijving) bij de rechtbank moet deponeren. Beleggingen of onroerend goed in het buitenland kunnen de afwikkeling extra complex maken. Na de afwikkeling moet er worden verdeeld tussen de erfgenamen. Regelmatig zien wij dat ook in het kader van de verdeling problemen ontstaan.

Of u nu erfgenaam(-vereffenaar), executeur bent of een andere rol speelt bij de afwikkeling van een nalatenschap: u kunt altijd van onze expertise gebruikmaken. Wij werken door heel Nederland en staan voor u klaar.Contactpersoon:
Naam: K. Zondervan
Telefoonnummer: 085-0604243?
E-mail: info@zondervanlegal.nl


Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 27-6-2014 11:59:32
Laatste wijziging: 4-10-2018 19:11:04

Aangeboden door:

Logo

Luminis Executele & Vereffening B.V.


Bezoekadres: Hazelaarstraat 8 Alphen aan den Rijn
Postadres: Postbus 506, 2400 AM Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 085-0604243?
Faxnummer: 0877844153
E-mail: info@afgewikkeld.nl
Website: www.luminisexecuteurs.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Belangeloos ontzorgen van erflaters en hun nabestaanden.


Soorten diensten of activiteiten:
Luminis Executele & Vereffening B.V.is een onderzoeksbureau [POB 1403].
Luminis levert diensten op het gebied van nalatenschapafwikkeling of Executele, in de hoedanigheid van Executeur, Bewindvoerder of Vereffenaar


Contactpersoon:
K. Zondervan
E-mail: info@zondervanlegal.nl
Telefoonnummer: 085-0604243?