HomeMEE Gelderse Poort › Expertdiensten
Zoom:

Expertdiensten

Doel:

Expertdiensten voor een inclusieve samenleving
MEE Gelderse Poort adviseert organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen om actief te bouwen aan een inclusieve samenleving.


Meer informatie:


Werkwijze:

Met een breed aanbod van producten en diensten en natuurlijk met maatwerk voor de opdrachtgever.

Onderwijs en Arbeid

Een inclusieve samenleving vraagt om inclusief onderwijs en inclusief ondernemen. MEE Gelderse Poort adviseert onderwijsinstellingen en bedrijven om dit in hun organisatie te bereiken. Zodat mensen met een beperking mee kunnen doen.

MEE maatschappelijk werk

Er zijn burgers in uw gemeente en werknemers in uw organisatie die psychosociale problemen hebben waar zij zelf niet uitkomen en die u via maatschappelijk werk hulp wilt bieden. MEE Gelderse Poort kan dit voor u invullen. De professionals van MEE Gelderse Poort zijn thuis in een breed aantal psychosociale problemen.

Doelgroepspecialismen

Er zijn kenmerken die in meer of mindere mate horen bij een beperking zoals een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). MEE Gelderse Poort kent deze kenmerken en weet wat de gevolgen zijn voor het dagelijks leven.

Diagnostiek

Om te weten wat iemand wel en niet kan en hoe iemand zich kan ontwikkelen, is het belangrijk om te weten wat de mate van de verstandelijke beperking is. De gedragskundigen en diagnostisch medewerkers van MEE Gelderse Poort zijn gespecialiseerd in diagnostiek.

Speciale Zorg

Speciale Zorg is bedoeld voor mensen die doorgaans niet zelf om hulp vragen. Er is vaak sprake van zorgmijdend gedrag met risico op vervuiling, overlast, gevaar voor zichzelf of voor anderen, kans op (huiselijk) geweld en dakloosheid in combinatie met LVB problematiek.Contactpersoon:
Naam: Contact
Telefoonnummer: 088 633 00 00
E-mail: clientondersteuning@meegeldersepoort.nl


Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 9-2-2017 17:14:21
Laatste wijziging: 17-10-2019 14:00:16

Aangeboden door:

Logo

MEE Gelderse Poort


Bezoekadres: Mr. D.U. Stikkerstraat 10 Arnhem
Postadres: Postbus 4099, 6803 EB Arnhem
Telefoonnummer: 088 633 00 00
E-mail: info@meegeldersepoort.nl
Website: www.meegeldersepoort.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
MEE Gelderse Poort is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving.


Belangrijkste doelgroepen:
Cliënten met een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) kunnen rechtstreeks contact opnemen via ons algemene nummer: 088-6330000 of via wlz@meegeldersepoort.nl.


Soorten diensten of activiteiten:
Onze consulenten in de sociale wijkteams van de gemeenten binnen ons werkgebied: regio Arnhem, Rijk van Nijmegen en Rivierenland ondersteunen bij Wmo vragen.


Contactpersoon:
Contact
E-mail: clientondersteuning@meegeldersepoort.nl
Telefoonnummer: 088 633 00 00