HomeMyinlife › Myinlife
Zoom:

Myinlife

Doel:

Het progamma of app waarmee je samen de zorg voor je naaste regelt.


Werkwijze:

Onderdelen in het programma waarmee je eenvoudig je naasten kunt bijstaan in een zelfstandig leven.

Kringen

Met kringen wordt op een overzichtelijke manier jullie eigen omgeving in groepen ingedeeld. Zo kunnen jullie berichten en vragen eenvoudig delen met de juiste mensen.

Tijdlijn

Hier delen jullie dagelijkse gebeurtenissen met elkaar. Zo houden jullie je eigen kringen op de hoogte van hoe het gaat, wat er speelt in jullie leven, nieuwtjes of activiteiten. Deel de fijne momenten en vind steun als het even tegenzit. De tijdlijn houdt jullie ook op de hoogte van leuke gebeurtenissen die mensen in jullie kringen meemaken.

Helpen

De zorg voor mensen met dementie kan best intensief zijn. Mensen in jullie omgeving kunnen jullie helpen, maar weten misschien niet altijd goed waarbij. Laat jullie omgeving weten waarbij je hulp wilt. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de administratie, in het huishouden, aan elkaar gezelschap houden of het ondernemen van een leuk uitje samen.

Persoonlijke berichten

Gebruik persoonlijke berichten om een bericht te sturen naar één of meerdere specifieke personen in jouw kringen. Ook kun je met behulp van een persoonlijk bericht iemand snel op de hoogte brengen en een afspraak maken.

Zorgboek

Soms, bijvoorbeeld tijdens ziekte of een vakantie, is het nodig om de zorg tijdelijk aan iemand anders over te kunnen dragen. Hier kun je alle gegevens opnemen waarvan je vindt dat ze voor mensen in de binnenste cirkel belangrijk zijn.

Agenda

In de agenda kunnen jullie aangeven wanneer en waarbij je hulp kunt gebruiken. Jullie omgeving kan hier op reageren door aan te geven of zij hulp kunnen bieden.

Kompas

Als je geconfronteerd wordt met dementie in je directe omgeving kan dat veel vragen oproepen. Het Kompas helpt jou de juiste informatie te vinden. Het biedt bronnen met actuele informatie over dementie en over het bieden van mantelzorg.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 14 jaar
Gegevens ingevoerd: 10-2-2020 20:19:45

Aangeboden door:

Myinlife


Postadres: Alzheimer Nederland
Telefoonnummer: 033-303 25 02 (alzheimer Nederland)
Website: www.myinlife.nl


Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Myinlife is ontwikkeld met en voor mantelzorgers en mensen met dementie. Met de app betrek je op een laagdrempelige manier de omgeving bij de dagelijkse zorg. Ook kan je op een positieve manier dagelijkse gebeurtenissen delen met de mensen om je heen.