HomeNabuurs Systeemgericht werk › Begeleiding en behandeling bij faalangst, laag zelfbeeld, beperkte sociale vaardigheden.
Zoom:

Begeleiding en behandeling bij faalangst, laag zelfbeeld, beperkte sociale vaardigheden.

Doel:

Doel is:
- Is dat de cliënt en zijn gezin weer (meer) plezier in het leven ervaren zonder de game- internetverslaving.
- De cliënt kijkt weer positiever naar zichzelf


Werkwijze:

Nabuurs Systeemgericht werk biedt begeleiding en behandeling bij faalangst, laag zelfbeeld, beperkte sociale vaardigheden.

Vaak gaat het om jongeren en jong volwassenen met wie het in het dagelijks leven even minder goed loopt. School en werk stagneren, er is sprake van slaapproblemen, verstoord dag en nachtritme en het niet meer hebben van andere hobby’s. Vaak zijn er (hierdoor) ook gezinsproblemen.

In een aantal situaties is er sprake van co-morbide (bijkomende) problemen zoals sociale angst, faalangst, stemmingsproblemen of autisme verwante problemen. Door alle problemen is er vaak sprake van een laag zelfbeeld.

Nabuurs biedt individuele maar ook gezinsgerichte begeleiding en behandeling op bovengenoemde problemen.Contactpersoon:
Naam: Marius Nabuurs
Telefoonnummer: 06-44211192
E-mail: m.nabuurs@systeemgerichtwerk.nl


Doelgroep


- voor alle leeftijdenGegevens ingevoerd: 26-3-2015 18:58:55

Nabuurs Systeemgericht werk

Bezoekadres:
Karnemelkweg 7
Eindhoven

Postadres:
Karnemelkweg 7
5642 CC Eindhoven

Telefoonnummer: 06-44211192

E-mailadres: m.nabuurs@systeemgerichtwerk.nl

Website: www.systeemgerichtwerk.nl


Doelstelling of kernactiviteit: Nabuurs Systeemgericht werk biedt begeleiding en behandeling bij gameverslaving, gameafhankelijkheid en internetafhankelijkheid. Gerelateerde problemen, zoals social media verslaving ofwel social besitas genoemd horen hier ook bij.

Belangrijkste doelgroepen: - Jongeren en volwassenen die afhankelijk zijn van internet en games, de gameverslaving of internetverslaving, eventueel met co-morbide problematiek; - Eventueel de bijbehorende gezinnen.

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Nabuurs Systeemgericht werk biedt begeleiding en behandeling bij gameverslaving, gameafhankelijkheid en internetafhankelijkheid. Gerelateerde problemen, zoals social media verslaving ofwel social besitas genoemd horen hier ook bij.


Belangrijkste doelgroepen:
- Jongeren en volwassenen die afhankelijk zijn van internet en games, de gameverslaving of internetverslaving, eventueel met co-morbide problematiek; - Eventueel de bijbehorende gezinnen.


Soorten diensten of activiteiten:
Begeleiding Behandeling Training Coaching


Contactpersoon:
Marius Nabuurs
E-mail: m.nabuurs@systeemgerichtwerk.nl
Telefoonnummer: 06-44211192