HomeQuadrant Zorg Thuis › Casemanagement Dementie
Zoom:

Casemanagement Dementie

Doel:

Een casemanager wordt ook wel een dementie consulent of traject begeleider genoemd. Deze kan u helpen bij het vinden van de juiste zorg mogelijkheden, het vinden van praktische oplossingen, maar ook bij het bieden van steun en begeleiding.


Werkwijze:

Bij (beginnende) dementie verandert veel in het dagelijks leven voor zowel de cliënt als diens naasten. Dit kan verwarring en veel vragen opleveren. Niet altijd heeft uw huisarts veel ervaring met deze problematiek. In dat geval kunt u een casemanager aanvragen via de wijkverpleegkundige.

Casemanagement dementie wordt uit de basisverzekering bij uw zorgverzekeraar vergoed (tenzij u als een WLZ indicatie heeft).Doelgroep


- Voor iedereenLaatste wijziging: 30-11-2020 16:07:06

Aangeboden door:

Logo

Quadrant Zorg Thuis


Bezoekadres: Wilhelminaplein 1 Rotterdam
Postadres: Wilhelminaplein 1, 3072 DL Roteerdam
Telefoonnummer: 010-2619993
E-mail: info@quadrantzorgthuis.nl
Website: www.quadrantzorgthuis.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
Het is onze missie om zorgvragers te helpen die zelf geen helpers hebben maar wel zorg nodig hebben.


Soorten diensten of activiteiten:
De zorg willen wij realiseren om de zorgvrager zoveel mogelijk in hun eigen omgeving en eigen woning te behouden. Ook willen wij zo veel mogelijk gebruik maken van de eigen mogelijkheden. Onze christelijk-sociale achtergrond komt in onze missie duidelijk naar voren. Wij zijn er voor zorgvrager van alle culturen en doelgroepen, leeftijden en achtergronden.