HomeRandstad Letselschade & Advies › Letselschade advies
Zoom:

Letselschade advies

Doel:

Onze missie is om slachtoffers zo goed mogelijk te helpen, zowel nationale als internationale cliënten.


Werkwijze:

Na een intakegesprek waarin we met elkaar kennismaken en uw wensen en behoeften bespreken, brengen wij uw schade nauwgezet in kaart. Ook zoeken we naar maatwerkoplossingen voor de beperkingen waartegen u tijdelijk of blijvend aanloopt. De onderhandelingen met de verzekeraar van de veroorzaker van het ongeval nemen we u geheel uit handen.

Wij houden u uiteraard op de hoogte van iedere stap in het proces. Wij streven naar een spoedige afwikkeling van het letselschadetraject, zodat u zo snel mogelijk weet waar u aan toe bent. Voor onze internationale cliënten met een ander achtergrond, taal en cultuur hebben wij specialisten die hier geschikt voor zijn. Waardoor de gesprekken en het proces vloeiend verlopen.

Randstad Letselschade & Advies werkt landelijk en komen zo nodig bij u aan huis.Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 2-11-2012 10:49:57
Laatste wijziging: 3-11-2012 13:54:25

Aangeboden door:

Randstad Letselschade & Advies


Bezoekadres: Tussen Meer 1 B 1 Amsterdam
Postadres: Tussen Meer 1 B 1, 1068 EX Amsterdam
Telefoonnummer: 020-4109494
Faxnummer: 020-6671139
E-mail: info@letseladvies.nl
Telefoonnummer: 06-39110243 (bereikbaar tot 22.00 uur 24-6)
Website: www.letseladvies.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Wanneer u een ongeval heb gehad en blijvende letsel aan overhoudt, kunt u alle hulp gebruiken. Daarom zijn wij er om te helpen om de vergoeding te claimen waar u recht op heb. U kunt bij ons terecht voor meer informatie over het claimen van letselschade en voor een advies.


Belangrijkste doelgroepen:
Onze missie is om slachtoffers zo goed mogelijk te helpen, zowel nationale als internationale cliënten. Gezien de tevredenheid van onze cliënten slagen wij in deze missie.


Soorten diensten of activiteiten:
Wij zijn een bedrijf van juridisch specialisten dat opkomt voor de belangen van slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en medische fouten.