HomeReady For Change › Nazorg
Zoom:

Nazorg

Doel:

Behandeldoelen bestendigen.


Werkwijze:

Na afloop van de ambulante behandeling vindt er gedurende een aantal weken nazorg plaats waarin samen met de cliënt een nazorgplan wordt opgesteld. Deze hebben ten doel het herstel te behouden en te vergroten.Contactpersoon:
Naam: Centraal aanmeld punt
Telefoonnummer: 088-7323942
E-mail: info@readyforchange.nl


Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- volwassenen
- verslaafden
Gegevens ingevoerd: 20-2-2017 15:09:45
Laatste wijziging: 9-6-2021 14:43:42

Aangeboden door:

Logo

Ready For Change


Bezoekadres: Hartmansstraat 11; Thornico gebouw, ingang C Rotterdam
Postadres: Westblaak 90, 3000 AG Rotterdam
Telefoonnummer: 088-73 23 942
E-mail: info@readyforchange.nl
Website: www.readyforchange.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Ready For Change is een HKZ gecertificeerde GGZ instelling die gespecialiseerd is in de ambulante behandeling van verslaving en de onderliggende oorzaken van verslaving.


Belangrijkste doelgroepen:
Ready For Change behandelt mensen vanaf 18 jaar binnen de gespecialiseerde ggz met een verslaving aan alcohol, drugs (geen GHB en opiaten) en gokken en aan verslaving gerelateerde angst- en stemmingsstoornissen die gemotiveerd zijn tot volledige abstinentie van middelen.


Soorten diensten of activiteiten:
Wij bieden groepsbehandelingen op de dag aan van 2 tot 4 dagen per week gedurende minimaal 7 weken. En avondbehandelingen van 2 dagen per week gedurende 11 weken. Daarnaast worden ook individuele behandelingen aangeboden en is er voorafgaand aan de behandeling de mogelijkheid tot ambulante detoxificatie. Na de behandeling nemen cliënten deel aan een nazorgprogramma.

Ready For Change biedt alleen ambulante zorg. Toch kan het voorkomen dat cliënten een klinische detox nodig hebben voordat zij bij ons in behandeling komen. Ready For Change verzorgt de aanvraag hiervoor.

Ready For Change biedt alleen poliklinische zorg en geen outreachende zorg. Buiten kantoortijden is Ready For Change niet bereikbaar.


Contactpersoon:
Centraal aanmeld punt
E-mail: info@readyforchange.nl
Telefoonnummer: 088-7323942