HomeRoads › Restaurant Freud
Zoom:

Restaurant Freud

Doel:

Combineer liefde voor lekker eten met aandacht voor mensen en je hebt Restaurant Freud. Het keukenteam haalt inspiratie uit de mediterrane keuken, maar de kruidige smaken uit het Midden-Oosten zijn ook favoriet. Dit levert een speelse, veelzijdige menukaart op. Naast overheerlijke én betaalbare gerechten, is de aandacht hartverwarmend. Restaurant Freud is méér dan alleen een restaurant, we leveren ook bedrijfscatering op locatie. Dit overheerlijke resultaat krijgen wij voor elkaar met onze 70 deelnemers.

Meer informatie:


Werkwijze:

Bij Restaurant Freud bieden we de mogelijkheid om arbeidsmatige dagbesteding te doen in verschillende functies. Zo bereidt de dagploeg het restaurant voor, bereiden de koks catering en a la carte gerechten, bedienen onze gastheren en gastvrouwen de gasten in het restaurant en zorgen onze afwassers ervoor dat alles weer netjes opgeruimd wordt en de borden weer beschikbaar zijn. Als je een opleiding wil volgen in het horeca vak dan kan dat ook. Wij werken samen met de Werkleerschool (onderdeel van het ROC), die opleidingen aanbiedt als combinatie van werken en leren. Restaurant Freud is een officieel leer- werk bedrijf. Onze leermeesters leiden je op tot horeca assistent, gastheer/gastvrouw en zelfstandig werkend kok (tot niveau 2). Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar een leuke dagbesteding, neem dan contact met ons op. We kunnen je een rondleiding geven en je vertellen over de mogelijkheden. Kijk op www.roads.nl/sociale-firmas/restaurant-freud/Contactpersoon:
Naam: Aanmelden intake
Telefoonnummer: 020-5908590
E-mail: info@roads.nl


Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Restaurant Freud
Bezoekadres: Spaarndammerstraat 424
Postadres: 1013 SZ, Amsterdam 020-6885548
Faxnr.: info@restaurantfreud.nl
E-mail: www.restaurantfreud.nl

Route / kaart
Doelgroep


- Voor iedereen - van 18 tot 67 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- mensen met psychosociale problemen
- verslaafden
- justitieklanten
Laatste wijziging: 29-5-2020 11:57:06

Aangeboden door:

Roads


Bezoekadres: Obiplein 16, 1094 RB Amsterdam
Postadres: Obiplein 16, 1094 RB Amsterdam
Telefoonnummer: 020 590 85 90
E-mail: info@roads.nl
Website: www.roads.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Re-integratiebedrijven


Doelstelling of kernactiviteit:
Bij Roads draait het om meedoen in de maatschappij, werken aan herstel en/of terugkeer naar werk of opleiding.


Belangrijkste doelgroepen:
Wij begeleiden mensen met lichte tot zware psychische aandoeningen, justitiële of verslavingsachtergrond naar en tijdens dagbesteding, werk of opleiding.


Soorten diensten of activiteiten:
Wil jij weer aan de slag? Onder de mensen zijn? Je kunt bij ons terecht voor activerende begeleiding, sociale activering en re-integratie.


Contactpersoon:
Aanmelden intake
E-mail: info@roads.nl
Telefoonnummer: 020-5908590