HomeSchuldsanering Nederland › Schuldhulpverlening
Zoom:

Schuldhulpverlening

Doel:

Wij werken, samen met u, stap voor stap aan een rustiger leven, zonder schulden en stress.


Werkwijze:

Geldproblemen, het kan iedereen overkomen en helaas neemt het aantal Nederlanders met schulden ieder jaar toe. Heeft u bijvoorbeeld een verkeerde lening afgesloten en zit u daarom nu krap bij kas? Bent u ontslagen en kunt u de rekeningen niet meer betalen? Of kunt u gewoonweg niet goed met geld omgaan? Wat de reden van uw schuld ook is, schuldhulpverlening is wellicht ook voor u de oplossing.

Deze vorm van schuldhulpverlening houdt in dat de inkomsten en uitgaven worden beheerd door de schuldhulpverlener. Er wordt een berekening gemaakt van deze inkomsten en uitgaven en gekeken naar wat er maandelijks kan worden uitgekeerd aan leefgeld. Het budget dat hierna overblijft zal maandelijks worden uitgekeerd aan de schuldeisers. Dit traject kan tot drie jaar duren, afhankelijk van de hoogte van het budget en de schulden. De schuld wordt namelijk 100% afgelost. Het nadeel van dit traject kan zijn dat de schuldeisers na deze periode nog rente in rekening kunnen brengen.

Wanneer u werkt met een schuldhulpverlener, komt u terecht in het zogeheten schuldhulpverleningstraject. Dit is de periode waarin de schuldhulpverlener uw vermogen beheert en samen met u werkt aan uw problemen tot u geen schulden meer heeft. Een dergelijk traject duurt via de gemeente ongeveer drie tot vijf jaar. Bij Schuldsanering Nederland kunt u binnen een halfjaar tot drie jaar schuldenvrij zijn! En na het traject? U bent vrij van de geldproblemen en uiteraard helpen wij u dan ook verder met lopende geldzaken.

Schuldsanering Nederland is een schuldsaneerder voor particulieren en werkgevers met werknemers die schulden hebben. Wij helpen bij het op orde brengen van uw financiële plaatje. Allereerst willen wij graag kennismaken met u. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het belangrijk dat wij alles weten van uw situatie. Zodra wij op de hoogte zijn van uw schulden, inkomsten en uitgaven, kunnen wij een berekening maken. We berekenen hoeveel geld u per maand kunt aflossen aan de schuldeisers. Mits, de schuldeisers er natuurlijk mee akkoord gaan dat er een regeling wordt getroffen met betrekking tot het terugbetalen van uw schuld. U hoeft zich hier niet druk om te maken. Schuldsanering Nederland gaat om de tafel met de schuldeisers en doet hen een voorstel dat past bij uw situatie. Zo werken wij, samen met u, stap voor stap aan een rustiger leven, zonder schulden en stress.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar
Gegevens ingevoerd: 7-5-2019 12:15:01
Laatste wijziging: 26-1-2022 12:59:31

Aangeboden door:

Logo

Schuldsanering Nederland


Postadres: Postbus 81, 8250 AB Dronten
Telefoonnummer: 085-1044676
E-mail: info@schuldsaneringnederland.nl
Website: www.schuldsaneringnederland.nl


Organisatie Type
Financiële zorgverlener


Doelstelling of kernactiviteit:
Schuldsanering Nederland helpt u bij het oplossen van schulden.


Soorten diensten of activiteiten:
Heeft u schulden of komt u binnenkort in de schulden? Wacht dan niet te lang met contact opnemen. Schuldsanering Nederland zorgt samen met u voor een schuldenvrije toekomst.