HomeSchuldsanering Nederland › Schuldsanering
Zoom:

Schuldsanering

Doel:

Wij werken, samen met u, stap voor stap aan een rustiger leven, zonder schulden en stress.


Werkwijze:

Bij schuldsanering wordt er gekeken naar uw inkomsten, uitgaven en de hoogte van de schulden. Het verschil met schuldhulpverlening is dat er in dit geval een Vrij Te Laten Bedrag (VTLB) berekening wordt gemaakt. Dit betekent dat er wettelijk bepaald wordt wat u aan leefgeld zal ontvangen. De schuldsaneerder maakt afspraken met de schuldeisers over het te betalen bedrag en doet een voorstel om de schulden in drie jaar tegen finale kwijting af te betalen. Dit traject mag maximaal 36 maanden duren. Als de schuldeisers ermee akkoord gaan, wordt na deze tijd het restant van de schulden kwijtgescholden.

Wanneer u werkt met een schuldsaneerder, komt u terecht in het zogeheten schuldhulpverleningstraject. Dit is de periode waarin de schuldsaneerder uw vermogen beheert en samen met u werkt aan uw problemen tot u geen schulden meer heeft. Een dergelijk traject duurt via de gemeente ongeveer drie tot vijf jaar. Bij Schuldsanering Nederland kunt u binnen een halfjaar tot drie jaar schuldenvrij zijn! En na het traject? U bent vrij van de geldproblemen en uiteraard helpen wij u dan ook verder met lopende geldzaken.

Schuldsanering Nederland is een schuldsaneerder voor particulieren en werkgevers met werknemers die schulden hebben. Wij helpen bij het op orde brengen van uw financiële plaatje. Allereerst willen wij graag kennismaken met u. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het belangrijk dat wij alles weten van uw situatie. Zodra wij op de hoogte zijn van uw schulden, inkomsten en uitgaven, kunnen wij een berekening maken. We berekenen hoeveel geld u per maand kunt aflossen aan de schuldeisers. Mits, de schuldeisers er natuurlijk mee akkoord gaan dat er een regeling wordt getroffen met betrekking tot het terugbetalen van uw schuld. U hoeft zich hier niet druk om te maken. Schuldsanering Nederland gaat om de tafel met de schuldeisers en doet hen een voorstel dat past bij uw situatie. Zo werken wij, samen met u, stap voor stap aan een rustiger leven, zonder schulden en stress.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar
Gegevens ingevoerd: 7-5-2019 12:14:53

Aangeboden door:

Logo

Schuldsanering Nederland


Postadres: Postbus 81, 8250 AB Dronten
Telefoonnummer: 085-1044676
E-mail: info@schuldsaneringnederland.nl
Website: www.schuldsaneringnederland.nl


Organisatie Type
Schuldhulp


Doelstelling of kernactiviteit:
Schuldsanering Nederland helpt u bij het oplossen van schulden.


Soorten diensten of activiteiten:
Heeft u schulden of komt u binnenkort in de schulden? Wacht dan niet te lang met contact opnemen. Schuldsanering Nederland zorgt samen met u voor een schuldenvrije toekomst.