HomeSenioerenBus Vught › Begeleid vervoer
Zoom:

Begeleid vervoer

Doel:

De Seniorenbus Vught heeft als doel om eenzaamheid tegen te gaan en maatschappelijk isolement onder ouderen te voorkomen. Als middel daartoe bieden wij begeleid vervoer aan, van deur tot deur, binnen de gemeentegrenzen van Vught.

Meer informatie:
 


Werkwijze:

Wij bieden begeleid vervoer aan, van deur tot deur, binnen de gemeentegrenzen van Vught. Daarnaast rijden we ook naar het JBZ in 's-Hertogenbosch en Boxtel en naar het station van 's-Hertogenbosch (voor- of achterzijde).

Zo boekt u een rit heen en weer terug

Bel liefst een paar dagen van tevoren (minimaal 1 werkdag) voor het aanvragen van een rit. U kunt op werkdagen bellen tussen 9.00 en 12.30 uur met 073-711 31 91. Ritten voor maandag boekt u uiterlijk op vrijdag vóór 12.30 uur. De planner neemt uw vraag op en laat als het kan meteen weten of het kan. Annuleren van een rit voor dezelfde dag kan vanaf 8.30 uur. Ritten die u elke week wilt herhalen kunnen we eenvoudig voor u vastzetten. Is de telefoon in gesprek, probeer het dan later nog eens. U kunt niet inspreken.

Naast de chauffeur zit er ook een begeleider op de bus, die u aan de deur ophaalt en eventueel helpt met de rollator. Wij brengen u van deur tot deur op de afgesproken tijdstippen. Soms combineren we ritten als mensen dezelfde bestemming hebben. Onderweg is er gelegenheid voor een praatje met de begeleider of de medepassagiers. Wij rijden op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Soms rijden we ook ’s-avonds en in de weekenden voor bijeenkomsten van senioren.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 55 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
Gegevens ingevoerd: 1-10-2022 15:06:25

Aangeboden door:

Logo

SenioerenBus Vught

Vught
Telefoonnummer: 073 711 3191
E-mail: info@seniorenbusvught.nl
Website: www.seniorenbusvught.nl/


Doelstelling of kernactiviteit:
Begeleid vervoer van deur tot deur... voor senioren binnen de gemeente Vught