1 Aandachtsveld:

2 Selectie verfijnen:

Geavanceerd zoeken »

3 Regio:

Vefijn selectie
Toon resultaten Vefijn selectie
Vorige pagina
dienst 5 van 10
Volgende pagina

De organisatie


Klik hier voor de organisatie- en contactgegevens van:
Stg Ambulante Fiom
Aangeboden dienst of activiteit:

Jonge Moedergroep


Meer informatie:
Webstie voor tienermoeders


Doel:

De Fiom organiseert bijeenkomsten voor meiden van 14 tot 23 jaar die zwanger zijn of al moeder zijn geworden en graag hun ervaringen met elkaar willen uitwisselen. Bij de Jonge Moeder Groep worden themaís besproken die door de deelnemers zelf aangedragen worden, en er worden leuke activiteiten georganiseerd.


Werkwijze:

Neem contact op met het Fiom-bureau bij jou in de buurt voor meer informatie. De Fiom beheert ook de website www.tienermoeders.nl waar je meer informatie kunt krijgen over zwangerschap, ouderschap ed. Hier kun je een eigen profiel aanmaken om te reageren op forums. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met een hulpverlener via e-mail of via de chat op deze website.

-----------------------

Extra informatie over deelname:

- Individuele en systeemhulpverlening is gratis. Voor groepen, informatieavonden, scholingen en trainingen wordt een bijdrage gevraagd.- De Fiom verzorgt op aanvraag ook voorlichtingen in het onderwijs.- De Fiom heeft een ruim scholingsaanbod voor professionals, bijvoorbeeld de KNOV geaccrediteerde scholingen voor verloskundigen over Tienerzwangerschappen en Zwangerschapsverlies.Gegevens ingevoerd: 13-11-2005 11:44:56
Laatste wijziging: 27-6-2011 10:20:31


Plaats


Geografische schaal:
Heel Nederland


Doelgroep


- Voor vrouwen - van 14 tot 23 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- jongeren


Extra informatie over deelnemers


Motivatie voor deelname:
GewenstDeel deze informatie via: