HomeStichting Famia › Empowerment training voor jongeren
Zoom:

Empowerment training voor jongeren

Doel:

De training is bedoeld voor jongeren van 12 t/m 21 jaar en bestaat uit 12 thema’s die op een vaste dag in de week gegeven wordt.


Werkwijze:

De Empowerment training is een jaarlijkse activiteit binnen Stichting Famia. Voor het jaar 2013 hebben we 5 groepen gepland staan van maximaal 10 jongeren per groep. Oorspronkelijk is deze training door het GGzE en het Trimbos instituut opgesteld en om deze training te kunnen geven moet men een “train de trainers” cursus volgen via het GGzE. Momenteel beschikt de stichting over 5 trainers die deze training kunnen geven.Contactpersoon:
Naam: Yosidava Schob-Maduro
E-mail: yschob@famia.nl


Doelgroep


- Voor iedereen - van 12 tot 21 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- jongeren
Gegevens ingevoerd: 24-1-2014 10:14:20

Aangeboden door:

Stichting Famia


Bezoekadres: Voorterweg 128 Eindhoven
Postadres: Voorterweg 128, 5611 TS Eindhoven
E-mail: yschob@famia.nl
Website: www.famia.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Famia betekent gezin. Stichting Famia is een organisatie die zich bezig houdt met het welzijn van het hele gezin. Het gezin is de hoeksteen van de samenleving en daarom vinden wij dat er extra aandacht hieraan besteed moet worden.


Soorten diensten of activiteiten:
Wij streven ernaar om gezinnen te ondersteunen op weg naar herstel, zodat er liefde, begrip en goede communicatie zal zijn binnen gezinnen. Door middel van activiteiten en projecten willen wij “er zijn” voor alle gezinnen, zowel gezinnen in crisis of gezinnen die geen crisis ervaren. Onze activiteiten zijn dan ook voor alle gezinsleden individueel of voor het gezin in zijn geheel en zijn van preventieve aard.


Contactpersoon:
Yosidava Schob-Maduro
E-mail: yschob@famia.nl