HomeStichting Koksschool Eindhoven › Kok opleiding MBO2 niveau
Zoom:

Kok opleiding MBO2 niveau

Doel:

Full service verandertraject van opleiding MBO 2 naar werk en begeleiding op snijvlak van werk/opleiding/prive.

Toeleiding naar werk met zicht op arbeidsovereenkomst en waar mogelijk, voor de kandidaat een officiele startkwalificatie.


Werkwijze:

Door aanbieden van een intensief leer/werk traject op MBO2 nivo ( BBL Variant ) met een opleidingsduur van 12 maanden, waarvan de eerste twee maanden intensief (30 uur per week) en met behoud van uitkering. Na stageperiode (minimaal 4 weken) , zijn wij de kandidaten behulpzaam bij het plaatsen via ons uitgebreide netwerk. Op basis van individuele begeleiding en groepsgewijze aanpak in het opleiden scheppen we een uitstekende basis voor een werkplek in keuken of in overige horeca.Contactpersoon:
Naam: Cis van Abbe
Telefoonnummer: 06-42915887
E-mail: vanabbe@upcmail.nl


Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 22-7-2018 11:00:17

Aangeboden door:

Stichting Koksschool Eindhoven


Bezoekadres: Hallenweg 9 Eindhoven
Postadres: Wilhelminalaan 22, 5664 AK Geldrop
Telefoonnummer: 06-42915887
E-mail: vanabbe@upcmail.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Onderwijs en educatie


Doelstelling of kernactiviteit:
Stichting Koksschool Eindhoven biedt een speciaal opleidingsprogramma om in 12 maanden je niveau 2 diploma tot Kok te behalen. Soms is het niet vanzelfsprekend om binnen een reguliere opleiding je diploma te behalen. ORGB heeft met drie partners uit het werkveld een passend onderwijs programma geschreven zodat iedereen de kans moet krijgen om met begeleiding op maat als nog het niveau 2 diploma te behalen.


Soorten diensten of activiteiten:
Full Service verandertraject bestaande uit leer werk traject op MBO nivo, arbeidsbemiddeling en begeleiding op snijvlak van werk/opleiding/prive


Contactpersoon:
Cis van Abbe
E-mail: vanabbe@upcmail.nl
Telefoonnummer: 06-42915887