HomeStichting Rechtswinkel Letselschade › Letselschadeadvies
Zoom:

Letselschadeadvies

Doel:

Bent u slachtoffer geworden van een verkeers- bedrijfsongevallen, of een medische blunder. Dan kunt u bij ons terecht voor kosteloos juridisch advies. Onze juristen zullen u bijstaan in de afwikkeling van uw letselschade. Zij kunnen voor u schadeposten vaststellen en onderhandelen met de schadeverzekeraars.


Werkwijze:

Wij zijn de eerste rechtswinkel in Nederland dat gespecialiseerd is in één rechtsgebied, zodat wij onze cliënten met de juiste adviezen verder kunnen helpen.

Onze werkzaamheden zijn advies verlenen en waar noodzakelijk uitleg geven en opstellen van (bezwaar) brieven voor cliënt.

We beginnen altijd met een intake gesprek zodat we het probleem van de cliënt in kaart kunnen brengen. We verzoeken de cliënt om zo veel mogelijk documenten te nemen waaruit blijkt dat we het proces aannemelijk kunnen maken, doormiddel van verklaring artsen, ziekenhuizen enz.

We garanderen de cliënt dat het dossier zorgvuldig en goed afgehandeld word.

Als de cliënt in zijn recht staat dan proberen wij dat de cliënt een compensatie krijgt voor het leed die hem toegebracht is. Geheel het proces is kosteloos.

Bereikbaarheid:

Cliënten zijn welkom tijdens inloopspreekuren bij ons vestiging te 's-Gravelandseweg 258. Inloopspreekuren: maandag t/m donderdag 10:00 – 15:00uur.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.30 - 16.30uur.

Telefoonnummer: 010-2424125

Voor nadere informatie bezoek ons site www.rechtswinkelletselschade.nl of mail ons naar info@rechtswinkelletselschade.nlDoelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 12-11-2013 15:34:40
Laatste wijziging: 5-2-2019 11:50:06

Aangeboden door:

Stichting Rechtswinkel Letselschade


Bezoekadres: Goudse rijweg 400, 3031CK Rotterdam
Postadres: Goudse rijweg 400, 3031CK Rotterdam
Telefoonnummer: 010-2424125
E-mail: info@rechtswinkelletselschade.nl
Website: www.rechtswinkelletselschade.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Het verlenen van landelijke geheel kosteloos juridisch advies met betrekking tot aansprakelijkheidsrecht/letselschade.


Belangrijkste doelgroepen:
Iedereen die een slachtoffer is geweest bij een ongeval.


Soorten diensten of activiteiten:
Wij zijn de eerste rechtswinkel in Nederland dat gespecialiseerd is in één rechtsgebied, zodat wij onze cliënten met de juiste adviezen verder kunnen helpen.

Geheel kosteloos
Wij geven geheel kosteloos juridisch advies en hebben ons gespecialiseerd in letselschade. Wij zullen u adviseren, proberen uw probleem meteen op te lossen of anders door te verwijzen naar een gespecialiseerde instantie of, indien nodig, een advocaat.